Grønnere, rausere og mer sosialliberal regjering

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Venstre tok steget – å være med å danne ny regjering. Vi vil nå bidra og ta samfunnsansvar og få igjennom mer politikk som vi mener er best for Norge. Vi tar ansvar for framtidas generasjoner, vi tar vare på naturen, vi gir alle barn muligheter til å lykkes i livet, og vi skaper nye arbeidsplasser i hele Norge.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Denne uken er Stortinget med og diskuterer Jeløya-erklæringen fra den nye regjeringen. Venstre har fått på plass flere viktige saker i regjeringserklæringen. Det er disse seirene som beviser at vi får til mye når vi bygger landet i regjering, mer enn ved å sitte utenfor og påpeke alt som er feil.

Vi er stolte over våre gjennomslag. Vi har vernet Lofoten, Vesterålen, Senja –#8212; OG Jan Mayen, iskanten, Skagerak og Mørefeltene – fra oljeutvinning i HELE stortingsperioden. Økt satsing på å rense og begrense utslipp i hav og fjorder er på plass. Likeledes en bedre skole for kunnskap og like muligheter, og flere faglærte lærere. Barn i lavinntektsfamilier får heretter GRATIS halvdagsplass i SFO, slik vi gjennomførte for barnehagene. En rusreform som legger til rette for behandling av dem som trenger det mest.

Det er opp til oss alle å bruke de mulighetene, og Venstre gjør det nå gjennom regjeringsdeltakelse. Vi skal fullføre omstillingen i norsk økonomi, vi skal oppfylle Norges klimaforpliktelser, og vi skal skape et mer inkluderende arbeidsliv. Tilrettelegging for flere arbeidsplasser med bedre vilkår for gründere og småbedrifter. Videre skal regjeringen sikre gode velferdsordninger, redusere fattigdom –#8212; særlig blant barnefamilier –#8212; og vi skal gjennomføre et integreringsløft som skal sørge for at flere løftes ut av utenforskap og fattigdom.

En mindretallsregjering må få flertall for politikken i Stortinget. I fellesskap klarer vi å skape gode løsninger for folk. I tida som kommer trenger vi partier og politikere som tar felles ansvar og som sammen arbeider for en bærekraftig velferdsstat for framtida.

Vi er glad for at vi har fått en grønnere, rausere og mer sosialliberal regjering som setter folk først og er på lag med framtida. Vi som jobber for Venstre lokalt ser også fram til en tett dialog med vår stortingsrepresentant Carl-Erik Grimstad og regjeringen om viktige saker for oss i Vestfold.

En blågrønn regjering skal være en regjering som jobber for å skape gode politiske løsninger over hele landet, og det er vi i Vestfold klare for å bidra til.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.