Venstre skaffer nok penger til kommunepsykologer

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevRegjeringen vil gi ytterligere 50 millioner kroner til kommunepsykologer i hele Norge. Nå får samtlige kommuner nok penger til egen psykologtjeneste.

Carl-Erik Grimstad er Venstres stortingsrepresentant fra Vestfold. Han er også medlem i helse- og omsorgskomiteen. Like før statsbudsjettet for neste år ble lagt fram, fikk vi enda et bevis på at Venstre utretter mer for samfunnet innenfor regjering enn utenfor.

Økningen Venstre har fått til i statsbudsjettet, gjør at det neste år blir bevilget hele 205 millioner ekstra til kommunepsykologer. Da er vi i mål i forhold til at alle kommuner kan ansette egen psykolog innen år 2020. For da kommer nemlig loven som pålegger alle kommuner å ha egne psykologer. Venstre sikrer med dette penger til kommunene før de får nye oppgaver.

I regjering jobber Venstre også med en opptrappingsplan for barn og unges psykiske helse. Den vil regjeringen legge fram ved årsskiftet. Vi i Venstre skal satse enda mer på helsefremmende og forebyggende arbeid. Barn og unge som får psykiske lidelser, skal møtes med tjenester som er tilpasset barn og unges behov.

Venstre i regjering er gode nyheter.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags