Gå til sidens hovedinnhold

Delte meninger om Nummes nye TV-program

Artikkelen er over 1 år gammel

«Casa Numme», med sandefjordingen Thomas Numme og hans kone Annette Walther Numme i spissen, får delte tilbakemeldinger av kritikerne.

For abonnenter

Søndag 12. januar var det premiere på «Casa Numme» på TV 2. I dette underholdningsprogrammet, som er på åtte episoder, inviterer Thomas og kona Annette kjente par på besøk til familiens hus i Spania. Via gode samtaler og underholdende aktiviteter kommer man tett på ekteparet Numme, i tillegg til paret de har invitert på besøk.

– Det er et feelgood-program om parforhold, men det handler også om hverdagene som går litt dårlig, sa Numme til Stian Blipp og Helene Olafsen da han gjestet «Senkveld med Helene og Stian» i desember.

– Det handler om hvorfor man har valgt å være sammen. Hvorfor man ble kjærester med dem man ble, og hvorfor man ikke har blitt lei på veien, supplerte Annette.

LES OGSÅ: Nesten 2,1 millioner reiste til og fra Torp i 2019

Pinlig uutholdelig

Flere aviser har anmeldt underholdningsprogrammet, inkludert riksmediene VG og Dagbladet. Og det er delte meninger hos kritikerne. For mens VG trillet terningkast fire, ga Dagbladet programmet en toer.

Ifølge sistnevnte avis er «Casa Numme» pinlig uutholdelig, og anmelderen mener programmet er en merkelig blanding av parterapi-sessions og en pinlig familieferie.

Til tider føles det ut som en mashup av «4-stjernes middag», «Skal vi danse» og et lettbeint reiseprogram. Men selv om det er kjendiser vi har med å gjøre, så skal det mye til for at en ruslende tur ned på lokalrestauranten blir god TV, lyder det blant annet i anmeldelsen til Dagbladets Hannah Bull Thorvik.

LES OGSÅ: Thomas Numme (49) tilbake på skjermen – denne gangen med kona

Hun avslutter sin anmeldelse med følgende:

La det være sagt: Alle deltakerne er fine og sjarmerende folk. Men anekdotiske gjenfortellinger av privatlivets undre og kalddusjer passer bedre i lystig lag enn som kringkastingsmateriale.

Trivelig og jovialt

VGs anmelder, Tor Martin Bøe, er derimot litt mer positiv i sin anmeldelse:

Alltid trivelig og jovialt når folk kjent fra TV møtes i Spania, skriver han.

Bøe gir også ros til programlederekteparet, som han mener utfyller hverandre godt:

Hun som den varme og samtaledrivende med de riktige kommentarene. Han som den litt mer tøysete, men like fullt oppriktig begeistrede og rause. Begge byr akkurat passe på seg selv, og porsjonerer ut passende biter fra eget samliv.

LES OGSÅ: Nytt treningskonsept: Camilla (36) og Andrea (27) vil svinge sandefjordinger i form

Han avslutter med å si at man ikke lærer så mye nytt av programmet, men at det er et trivelig program å ha på frosne søndagskvelder:

Det er et akkurat passe solsløvt program for frosne søndagskvelder, en tid man heller burde benyttet til å panikkbestille vinterferie til varmere strøk. Men trivelig? Ja visst.

PS! Stavanger Aftenblad har også anmeldt «Casa Numme». Der ble terningkast to fasiten.

Kommentarer til denne saken