Gå til sidens hovedinnhold

Den nye rådmannen går for gamlehjemmet Sandefjord City

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Rådmannen synes at svenske Balders prosjekt på Aagaardstomta med 40 omsorgsboliger, service og utekafé er noe som absolutt bør sies ja til.

Er det om å gjøre for kommunen å legge sentrum øde, stille, rolig, ikke en lyd?

Kanskje det er en idé for rådmannen å se til Oslo og MDG – sperr all trafikk og parkering, så blir det fint for de eldre og omsorgstrengende, og stille.

Snart er det ikke lokaler igjen i sentrum for vanlige restauranter, butikker, kafeer, puber og utesteder. De fleste hjørner er tatt av eiendomsmeglere, banker og selskaper som lukker 15.30, og da er det stillheten som rår.

Men kommunen og rådmannen synes nok at dette er riktig vei å gå, stillhet, og som en BikBok-gründer sa for mange år siden; Legg et tak over Sandefjord, så kan du kalle hele greia et gamlehjem.

Kommunen er tydeligvis fornøyd med handel og vandel på Pindsle ... enda en dagligvarebutikk ... på et industriområde? Sentral handel rundt Torvet og uteliv på brygga, thats OK!

900 boliger er prosjekter blant private investorer fra Aagaards plass og til jernbanen, og argumenter for å få lov til dette ... jupp, vi bygger noen omsorgsboliger og sånt, da sier rådmann JA!

Hva sier kommunestyret i desember? Jo, de sier nok JA! For kan de spare penga, la Balder investere og drive, så er nok det forlokkende for de folkevalgte ... så spørs det om det er penger til glasstaket?

Kommentarer til denne saken