↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

33 48 30 30

Besøksadresse

Vesterøy veien 2
3235 SANDEFJORD
  1. Beskrivelse

Alf Larsen AS

VELKOMMEN!

Alf Larsen AS ønsker å være en ledende totalentrepenør av byggtekniske tjenester innen tømrerfaget. Vi er i stand til å utføre alle typer oppdrag, og har ord på oss for å fullføre jobben etter gitte kravspesifikasjoner og avtalte kostnadsrammer.

Du vet hva du har - og hvilke forandringer du ønsker deg. Da er jobben godt i gang. Vi gir deg muligheten å fullføre jobben med et godt resultat. Kvaliteten er meget viktig, sammen med de gode løsningene, og vi gir deg begge deler! Vi kjenner til de produktene og løsningene markedet tilbyr, både når det gjelder pris og kvalitet. Sammen med deg finner vi den løsningen som vil gi deg det du ønsker, og antagelig enda litt mer! Du får trygghet og garanti på det du kjøper. Mulighetene er mange. Med kyndig hjelp av en fagmann blir du garantert fornøyd med resultatet.

I kraft av vår erfaring, kunnskap og kompetanse gir vi deg kvalifiserte råd og veiledning gjennom hele byggeprosessen. Alf Larsen A.S ønsker å være med deg hele veien - fra skisse til ferdig bygg.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale og befaring.