↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

33 36 91 69

Besøksadresse

Broen 5D
3170 SEM
  1. Beskrivelse

Murmester Dag Arne Nilsen AS

Vi ønsker nye og faste kunder velkommen til oss på nettet. Her finner du informasjon om vår historie og om hva vår virksomhet består av i dag.

Dersom dette er ditt første bekjentskap med oss, håper vi du her finner inspirasjon til å ta kontakt, slik at vi kan gi deg et tilbud på det du måtte ønske utført. Vi påtar oss alt fra de helt små oppdragene til de store og mer komplekse prosjektene.

Du får skriftlige tilbud, slik at du kan være trygg på prisen. Noen ganger er jobben av en slik art at vi i stedet blir enige om å fakturere etter medgåtte timer og materiell, men det blir vi enige om på forhånd. Du skal slippe overraskelser.

Vi holder det vi lover, og bestreber oss på å gi raskt beskjed om noe uforutsett skulle dukke opp. - Og vi rydder skikkelig etter oss.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt håndverksbehov!

Vi vet at fornøyde kunder velger oss igjen, og anbefaler oss til andre!

 

Murmester Olav Braut har nå begynt i vårt firma. Han tar med seg en stor kompetanse på mange områder som vi alle kan ha nytte av. Vi håper også at vi kan betjene hans kundekrets på lik måte som Olav har gjort i alle de år han har virket som Murmester. Ta kontakt for en befaring av Murmester Olav Braut.