↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

33 42 16 00

Besøksadresse

Hjertnespromenaden 31
3211 SANDEFJORD
  1. Beskrivelse

Velkommen til Sandar Regnskap SA!

Ditt lokale regnskapskontor.

 

Sandar Regnskap har kontor sentralt i Sandefjord. Selskapet ble stiftet i 1953 og drev hovedsakelig innenfor primærnæringene i Vestfold.

Kontoret  tar i dag for seg alt innenfor regnskap for til alle type næringer. Vi tilbyr et bredt tjenestespekter innenfor de fleste bedriftsøkonomiske områder som regnskap, lønn, fakturering, budsjettering og årsoppgjør.

Vi har høy kompetanse innen jordbruk, skogbruk og andre selvstendige næringsdrivende i tillegg til regnskapstjenester for andre næringer. De fleste selskapsformer og bransjer er representert blant våre kunder.

Rita Haugen er daglig leder og har 3 ansatte på heltid sammen med seg.

Rita er autorisert regnskapsfører med utdanning innen økonomiske og administrative fag fra BI og masterstudie fra Høyskolen i Buskerud. Hun har jobbet som regnskapsfører siden 2005 og kom som ny daglig leder til Sandar Regnskap fra Visma Services AS, høsten 2014. Fra tidligere har hun erfaring fra drift av et regnskapskontor og har jobbet som konsulent for både små og større bedrifter.

Sandar Regnskap er medlem i NARF (Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening) og har i tillegg et avtalefestet samarbeid med Norges Bondelag.

 Vårt motto er fornøyde kunder til en konkurransedyktig pris!

 

TJENESTER:

·         Regnskap

·         Lønn

·         Fakturering

·         Rådgivning

·         Budsjett

·         Utferdigelse av ligningspapirer og årsoppgjør

 

 

Vi har ledig kapasitet for flere oppdrag. Ta kontakt i dag for nærmere avtale.