↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

33 48 03 20

Besøksadresse

Nygårdsveien 84
3221 SANDEFJORD
  1. Beskrivelse

Velkommen til Master Regnskap!

-Din personlige rådgiver innen regnskap og økonomi

 

Lang erfaring med små og mellomstore bedrifter

Master Regnskap AS ble etablert i 2003 da Atle Berg Kirkevold, Gjert Rune Johansen og Bent Østby slo sammen sine tre selskaper. Siden den gangen har vi spesialisert oss på små og mellomstore bedrifter, særlig innen taxinæring, idretts- og kulturforeninger, håndverks- og produksjonsbedrifter. Vi er et frittstående regnskapsførerselskap med medlemskap i Regnskap Norge. Selskapet teller 16 ansatte, alle med solid erfaring innen økonomi og regnskap, samt revisjon, bank, finans og shipping.

 

Regnskap enkelt fortalt

Hos Master Regnskap får du din egen regnskapsassistent og personlige rådgiver som hjelper deg å holde deg innenfor alt som finnes av frister og reglement. Vi ønsker å gjøre regnskap enkelt å forstå og gøy å følge med på for deg som kunde. Derfor er vi opptatt av å levere gode rapporter, snakke på en måte som alle forstår og ikke minst hjelpe deg å huske på alt som skal gjøres.

 

 

Lokal tilstedeværelse og et brennende engasjement for idrett og kultur

Vi holder til i andre etasje på Komplett Arena, hjemmebanen til Sandefjord Fotball. Med tre sportsinteresserte gründere i bresjen har selskapet siden oppstarten sponset flere klubber og foreninger i Sandefjord. I tillegg er flere av de ansatte ivrige bidragsytere med frivillig arbeid. Dette er vi stolte av!

 

Ønsker du en dedikert rådgiver som kan hjelpe deg med alt innen regnskap og økonomi? Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med oss i dag så finner vi en løsning som passer deg.

Godkjenninger og sertifiseringer