↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

33 48 46 85

Besøksadresse

Landstads gate 27
3210 SANDEFJORD
  1. Beskrivelse

TopConsult AS er et regnskapsbyrå som holder til i Sandefjord sentrum. Vi er fire autoriserte regnskapsførere, og har holdt på siden 1995.

Som regnskapsbyrå er vi opptatt av å ivareta våre kunders regnskapsmessige og bedriftsøkonomiske behov. I tillegg til å utføre ordinære regnskapstjenester, er vi genuint interessert i driften av selskapet, og hvordan selskapets drift kan optimaliseres.

Vi følger tett med på alle våre kunder, og kommer med tips og rådgivning når det gjelder drift, budsjettering og andre økonomiske faktorer det er viktig å ta hensyn til. TopConsult AS er oppriktig engasjerte i driften av selskapet, og ønsker hele tiden å hjelpe våre kunder med å nå sitt potensiale.

 

Vi tilbyr følgende tjenester:

Regnskapsføring

Årsoppgjør og ligningspapirer

Skatt

Lønn

Offentlig rapportering

Fakturering og purrerutiner

Økonomistyring og budsjettering

Administrative tjenester/bistand

Økonomisjef til leie (outsourcing)

Firmaetablering

Bedriftsøkonomisk rådgivning

 

TopConsult AS er et kompetent og autorisert regnskapsbyrå for små og mellomstore bedrifter. Med over 20 års erfaring har vi opparbeidet god bransjekunnskap, og ser alltid etter potensiale i bedriften. Som regnskapsfører blir vi godt kjent med din bedrift, og kan gi deg veloverveide anbefalinger og råd.

Vi tilbyr også kostnadsfritt førstegangsmøte hvor vi sammen gjør en gjennomgang av din bedrift for å avdekke din bedrifts behov for våre tjenester.

Ta kontakt med TopConsult AS, så kan vi skreddersy en regnskapstjeneste som passer din bedrifts behov.