↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

33 46 98 00

Besøksadresse

Ranvikskogen 2
3212 SANDEFJORD
  1. Beskrivelse

Team Treningssenter AS ble etablert i 2006. Vi fokuserer på å være et senter for alle med et fokus på sunn helse. Vi ønsker å tilby våre medlemmer et treningstilbud som gir ekte treningsglede. Vi er lokalisert på Ranvik i Sandefjord med nær tilknytning til fine turområder, sentrum og skole. Hos oss har vi et høyt fokus på kompetanse der alle våre instruktører gjennomfører kurs før de er kvalifisert, samt Personlige Trenere med høy utdannelse. Vi har moderne apparater, et godt inneklima og et enda bedre treningsmiljø blant våre medlemmer.

 

Team Treningssenter tilrettelegger gruppetimer for bedrifter, individuelle programmer til våre medlemmer og kan også være behjelpelige med å sette opp kostholds- og treningsplaner. Vårt primære mål er å gi deg som medlem en sunnere hverdag, finne treningsgleden og motivere deg til å prestere bedre. Vi ønsker deg velkommen til ekte treningsglede!

 

Frivektsområde

Stort frivektsområde og apparatpark med moderne apparater fra bl.a. Technogym, og Eleiko. Fokuser på styrke, mobilitet og teknikk med riktig utstyr. For å få en bedre teknikk, ta kontakt med en av våre PTer.

 

Kondisjonsapparater

Moderne kondisjonsapparater fra Technogym og BodyBike. Vi har en rekke tredemøller både med- og uten TV, elipsemaskiner, og sykler. Å trene kondisjon vil gjøre deg mer uthvilt og få mer overskudd i hverdagen.

 

Gruppetimer

Vi tilbyr alle Les Mills sine programmer, Corebar og egenproduserte programmer. Alle våre instruktører er kvalifiserte og programmene passer for alle.

 

Seniortrim

Seniortrim passer for godt voksne som trenger bedre mobilitet og balanse. Fokus på kjernemuskulatur og forebygging av plager. Seniortrim har en egen månedspris og gjennomføres av vår PT.

 

Spinning

Vår moderne spinning sal består av 40+ Bodybike spinning sykler, både med og uten watt-måling. Det blir brukt Les Mills RPM sykkelprogram og egenproduserte programmer. Vi har timer for alle med alt fra egne nybegynnertimer til langkjøringer.

 

Velkommen til oss for en god treningsopplevelse!