↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

Tjenestetorget ønsker å hjelpe deg med å ta smartere valg når det gjelder din privatøkonomi. Det gjør vi ved å tilby en gratis tjeneste der du innhente helt uforpliktende tilbud på produkter og tjenester via ett enkelt skjema.

 

Dermed kan du enkelt sammenligne priser og betingelser, og velge beste pris og avtale for deg. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 800 000 nordmenn, og for hver dag øker mengden fornøyde brukere. Noen av tjenestene vi kan hjelpe deg med å innhente tilbud på er:

 

Boligalarm

En god boligalarm er smart på flere måter. Å oppleve innbrudd kan være en traumatisk opplevelse. Men boligalarm er ikke bare for å hindre innbrudd, men også å være med på å varsle tidsnok om brann.

Det finnes flere boligalarm-typer å velge imellom hos de ulike alarmselskapene, blant annet brannalarm og innbruddsalarm. Tilbudene du får hos de ulike aktørene varierer også.

Derfor kan det være lurt å få tilbud fra flere alarmselskaper. Da får du pris på boligalarm fra flere aktører, og kan se hva som passer deg best.

 

Eiendom

Hva er boligen verdt? Kjøp og salg av bolig er en av de største investeringene man gjør i løpet av livet. Derfor er det helt avgjørende med en dyktig eiendomsmegler som kjenner området du bor, for å få mest mulig ut av boligsalget.

Hos oss kan du få tilbud fra flere meglere, slik at du kan sammenligne.

Vi samarbeider med eiendomsmeglere over hele Norge slik at du er sikker på at du finner noen som kan markedet der du bor.

Selskapene du får tilbud fra, er flere av de beste eiendomsmeglerfirma i landet. De vet hva som skal til for å selge nettopp din bolig. I tillegg kan du være trygg på at alt det tekniske rundt salget går riktig for seg.

Hva ble boligen solgt for? En eiendomsmegler kan også hjelpe deg med en verdivurdering, eller en e-takst. Det kan være nyttig om du for eksempel skal refinansiere boliglånet.

 

Varmepumpe

Med en varmepumpe får du tre ganger mer varme ut fra hver krone du bruker til strøm. I tillegg til en mer jevn og behagelig innetemperatur.

Varmepumpe kan brukes som aircondition på sommeren, og det finnes smartfunksjoner, slik som wifi-styring.

Det finnes flere varmepumpetyper, deriblant luft-til-luft, væske-til-vann og vann-til-vann. Før du velger, kan det være greit å ta stilling til hvilken du ønsker hjemme, men det vanligste er luft-til-luft.

Når du skal skaffe deg en varmepumpe, kan det også være lurt å sammenligne forskjellige tilbud fra flere leverandører først. Vi har et samarbeid med flere varmepumpeleverandører i Norge, som tilbyr ulike merker.

 Har du en varmepumpe fra før bør du få utført en varmepumpeservice med jevne mellomrom. Ikke bare varer den lenger, men den fungerer optimalt og du får dermed mer ut av investeringen din.

 

Lån

Lån er noe de aller fleste av oss har i løpet av livet. Vi kan hjelpe deg med flere typer lån, enten det er snakk om refinansiering eller å realisere en lånedrøm.

Men uansett om det er lån til bolig, bil, hytte, ATV eller noe helt annet. Så vil vi hjelpe deg med å finne beste lån for deg.

Skal du kjøpe bil, eller ønsker du å se om du kan spare penger på billånet du har i dag? Vi hjelper deg ikke bare med billån, men også en rekke andre kjøretøy.

 

Strøm

Når det gjelder strøm er det mest avgjørende hvem som tilbyr beste strømpris. Det er flere typer strømavtaler: spotpris, fastpris eller variabel pris. Som regel viser det seg at spotpris er det som lønner seg på sikt.

Er du misfornøyd med din nåværende strømleverandør? Du kan enkelt sjekke om du kan få et bedre tilbud hos noen andre. Å bytte er enklere enn man skulle tro, om man ikke har en avtale med binding.

 

Mobilabonnement

Betaler du unødvendig mye for ditt mobilabonnement? Det er viktig å finne et mobilabonnement som passer for deg.

Kanskje bruker du mye data til å se film, men sender få SMS-er? Eller kanskje du er helt omvendt og betaler for mye mer data enn du trenger?

 

Hjemmelader elbil

Har du elbil? Da kjenner du sikkert på behovet for å lade trygt og raskt hjemme.

Med hjemmelader til elbil lader du sikrere og raskere enn om du skulle brukt vanlig stikkontakt. Det er tre ganger raskere å lade bilen med hjemmelader til elbil og man er i større grad beskyttet mot funksjonsfeil og brann.

Du kan motta tilbud på elbil-lader hjemme fra flere leverandører, enten du trenger med eller uten montering.

 

Forsikring

Alle har behov for en gode forsikringer for å sikre seg økonomisk om uhellet skulle være ute. Vi kan hjelpe deg med å innhente tilbud på forsikring. Vi samarbeider med flere kjente aktører, som tilbyr de forsikringene du trenger. Slik som for eksempel en god bilforsikring.

Dette gjelder også andre kjøretøy som man kanskje ikke bruker så ofte. Slik som MC, ATV, bobil og lignende. Ikke bare til lands, men også båtforsikring.

Enten du leier eller eier, er det lurt å ha en innboforsikring som dekker tingene dine. Noen ganger tar du med deg tingene dine på steder som ikke er der du bor, jobber eller går på skole.

Være seg korte eller lange turer, kan det være lurt å ha en billig reiseforsikring. For eksempel om du mister telefonen på et utested.

Er du huseier kan det være helt kritisk å forsikre huset, da de økonomiske konsekvensene kan bli store dersom noe skulle skje med huset. For eksempel om det skulle ta fyr i huset.

Med en god forsikring til dyr slipper du store uforutsette kostnader med din venn på fire bein.

Hvis du driver en bedrift, kan det også være lurt å sikre seg mot uforutsette situasjoner. Engunstig bedriftsforsikring kan sørge for økonomisk trygghet om noe slikt skulle skje.

Skjemaet vårt inneholder mange ulike forsikringstyper som du kan trenge. Dessuten gir flere selskaper rabatt om du samler forsikringene hos dem. Skjemaet sender vi deretter til flere kjente forsikringsselskaper som tar kontakt med deg.

 

Advokat

Advokater kan hjelpe deg på flere måter. Ikke bare om du skulle havne i en tvist, men de kan også hjelpe deg med å unngå tvister før de skjer. For eksempel ved å være med og gi råd og hjelp rundt opprettelse av nye avtaler og kontrakter.

Saksområder er det flere, og kanskje du trenger advokat til for eksempel arbeidsrett, skatterett eller barnerett? Det gjelder derfor å finne noen som er gode på nettopp det du trenger hjelp til.

Med vårt skjema kan du beskrive hva saken din gjelder, og få tilbud fra flere dyktige advokater i ditt område. Da kan du velge hvilken advokat du syns passer din sak best, og få hjelpen du trenger.

 

Bredbånd

Bredbånd er noe de fleste i dag ikke klarer seg uten i hjemmet sitt. Men det betyr ikke at du må betale for mer enn du må, for å få den hastigheten du trenger. Hos oss kan du sjekke om du kan få billig bredbånd.

 Eller kanskje du trenger et mobilt bredbånd du kan ta med deg, for eksempel på lange bilturer?

 

Blogg

Vi har også en blogg med tips som kan hjelpe deg i hverdagen.  I tillegg har vi søstersider som også kan hjelpe deg med å ta smarte økonomiske valg.

 

Kontaktinformasjon

Adresse/Besøksadresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66 77 01 00

Email: henvendelse@tjenestetorget.no

Finn oss på Facebook og Twitter.