↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse
  2. Randongass og andre tjenester

TjenesteTorget har som mål å hjelpe privatpersoner til å gjøre gode og smartere valg når det gjelder deres privatøkonomi. Vi tilbyr en helt gratis tjeneste som gjør at du kan innhente flere tilbud på produkter og tjenester gjennom vårt skjema. Alle tilbud er helt uforpliktende, men gjør at du som privatperson kan raskt og enkelt sammenligne priser og betingelser, for deretter å ta det beste valget for deg. TjenesteTorget har siden 2004 hjulpet over 600 000 nordmenn, og hjelper stadig flere fornøyde brukere. Her er noen av det du kan få tilbud på:

 

Eiendom og eiendomsmegler

Hva er boligen verdt? Det kan en eiendomsmegler hjelpe deg med! Ved boligsalg er det viktig å finne en dyktig eiendomsmegler for å få så mye ut av boligsalget som mulig. Her finner du eiendomsmegler i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Det er flust av eiendomsmeglere å velge mellom, så her kan du velge å vrake i både pris og kvalitet. Husk at pris ikke er det som bør spille den avgjørende rollen når du velger eiendomsmegler, men heller hans eller hennes kunnskap om akkurat ditt boligområdet og salgsevnen. En annen ting som er viktig er at takstmannen setter en riktig verdi på boligen. Flere eiendomsmeglere har en fast  takstmann de bruker, men du kan gjerne innhente tilbud fra flere takstmenn for å sikre at boligverdien settes riktig og til en god pris.

TjenesteTorget samarbeider med flere av de største meglerne i Norge, som  Privatmegleren, Krogsveen og eiendomsmegler 1.  Bruk våre skjemaer, så finner du en kunnskapsrik eiendomsmegler som vet å selge boliger.

 

Bruk en utleiemegler som slipper du «hassle» i leieprosessen

Å leie ut boliger kan være tidkrevende og ta mye energi. Selv om det å leie ut boliger gir en god ekstra inntekt, velger noen det bort rett og slett fordi det er en prosess i seg selv. Ved å bruke en utleiemegler ordner de alt det praktiske og du minsker risikoen. Med en utleiemegler kan du være sikker på at du får penger inn på kontoen, samtidig som de kan bistå om noen annet skjer i utleieforholdet.

 

Flyttebyrå gjør det lett å flytte

Er du på flyttefot, eller kanskje du skal det i nærmeste fremtid? Da kan det være greit å få flyttehjelp fra et flyttebyrå. De fleste foretrekker å fokusere på sin nye bolig, men under flytteprosessen blir det mye mas og kjas om alt som skal tas med. Det er rett og slett stress å flytte! Men ikke nå lenger, for et flyttebyrå gjør alt det praktiske med å flytte alle tingene dine og du kan være trygg på at det blir gjort på en profesjonell måte. Kos deg i din nye bolig, så tar flyttebyrået stresset fra deg.

 

Forsikring

En god forsikring har alle behov for! Forsikringer sikrer deg økonomisk om det skulle skje noe. Man oppdager gjerne ikke behovet for forsikring før uhellet faktisk skjer, men da skal vi love deg du kan takke deg selv for å ha hørt på gode råd. Ved å ikke ha forsikringer vil du på den andre siden kunne oppleve store økonomiske tap. Dersom du ønsker å få oversikt over hva forsikringer vil koste deg og tegne de beste forsikringsavtalene kan vi anbefale å bruke vår forsikringskalkulator.

 

Du trenger ikke absolutt alle forsikringer der ute, men noe forsikring trenger alle. En innboforsikring er en slik forsikring alle bør skaffe seg. Denne dekker dersom det skulle skje noe med eiendeler du eier og har innenfor boligens vegger. Eier du et hus eller fritidsbolig som hytte bør også bygningen forsikres gjennom en husforsikring og hytteforsikring. Har du ikke disse forsikringene vil du kunne risikere store tap dersom innbrudd, brann, vannskader eller lignende skulle skje.

 

Andre forsikringer som er sentral for alle, er forsikringer innenfor helse. Med en god uføreforsikring og livsforsikring sikrer du ikke bare deg selv dersom du skulle bli syk eller utsatt for en ulykke, men også dine nærmeste. Om du har barn bør du også tenke på å ha en barneforsikring for å sikre dem. Likeså om du eier husdyr, for det kan fort bli kostbart med ulike behandler som oppstår uforutsett om du ikke har dyreforsikring. Deretter har man reiseforsikring som vil sikre deg dersom du blir syk på ferie, men kan også dekke andre uforutsette hendelser så fort du kommer ut av døra hjemme.

 

Videre har vi en rekke andre forsikringer som gjelder dersom du eier kjøretøy. For å finne beste ved bilforsikring (inkludert elbilforsikring) kan det være lurt å bruke en bilforsikring kalkulator. I tillegg finnes det en rekke andre forsikringer som veteranbilforsikring, campingvognforsikring og båtforsikring. Husk at når det gjelder kjøretøy er det alltid en lovpålagt ansvarsforsikring i Norge, men ytterligere forsikringer vil sikre deg selv og dine eiendeler. Det er ikke til å legge skjul på at det skjer ulykker på veien, så en god ulykkesforsikring som dekker mye vil komme godt med. Heller føre var enn ettersnar!

 

Bedriftsforsikringer

Forsikringer er ikke bare for privatpersoner, men også bedrifter. Her er det snakk om store kostnader ved å la være og bedriftsforsikringer  kan gjerne skreddersys slik at det dekker virksomhetens drift. En god forsikring vil blant annet dekke ansatte, kjøretøy og transportering. Dersom du driver innenfor landbruk bør du se på landbruksforsikring eller traktorforsikring.

Når det gjelder bedrifter er regnskap særdeles viktig. Har du en bedrift der ingen er verken gode eller gira på å drive med tall bør du skaffe en regnskapsfører. Husk da å velge en autorisert regnskapsfører som har full oversikt over gjeldende lover og regler.

 

Hold tyvene unna med en boligalarm

Ferier og høsten er høysesonger for tyveri og innbrudd. Skaff deg en innbruddsalarm og brannalarm så har du større sjanse til å slippe unna. Flere viser til at bare det å ha innbruddsalarm virker skremmende på tyvene, samtidig som en utløst alarm gjør at de raskere forsvinner og du slipper å få en traumatisk opplevelse om at noen har trengt inn i din bolig. Det er mange  alarmer og ulike alarmselskaper å velge mellom, men de største i Norge per dags dato er Verisure og Sector Alarm. En annen god ting med boligalarm som er FG-godkjent gjør at forsiringspremien blir mindre ettersom forsikringsselskapene belønner kunder som har godkjente alarmer. Dette er nettopp fordi alarmer virker preventivt.

 

Advokat og juridisk rådgivning

Mange trenger hjelp fra advokater på et eller annet tidspunkt i livet. Det kan oppstå tvister i forbindelse med et boligsalg, nabotvist etter uenigheter, familiegjenforening, arv og arverett eller kontrakt og avtalerett. Har du behov for juridisk rådgivning kan du få hjelp fra en advokat. De kan feltet sitt, og du kan være trygg på at tvistene blir løst.

 

Lån til det ene og det andre

På et eller annet tidspunkt sitter de fleste med et eller annet lån, slik som boliglån eller mindre typer brukslån som forbrukslån, smålån, kredittkortgjeld og lignende. Kredittkortgjeld blir stadig mer vanlig, men visste du at du kan spare inn mye penger ved å samle smålån. Dette gjør du ved å hente inn lånetilbud fra flere banker og sikrer at du får best mulig lån med lavest effektive rente og gebyrer.

 

Bygge bolig på tomt

Om du har en tomt du har lyst til å bygge hus på bør du hente inn flere pristilbud fra forskjellige leverandører. Ønsker du et ferdighus, kan du sjekke ut huskatalog først for å hente tips og ideer til hvordan huset kan bli seende ut. Det er lurt å se hva som er mulig for tomten, samt at du selvsagt bør kartlegge dine behov og ønsker. Ved å sjekke ut hva som er mulig blir det også enklere å finne ut hva slags type hus du ønsker, samtidig som du finner ut hvordan du bør bygge på tomten.

 

Vinduer gir isolasjon, og ikke glem solskjerming

Med dårlige vinduer taper man mye penger på at varmen siger ut av vinduet. Mange eldre hus har gamle vinduer med dårlig isolasjon, disse bør skiftes ut. Det blir rett og slett en investering for lavere strømkostnader til oppvarming.

 

Nye vinduer som isolerer godt vil også holde ute varme når solen steker på sommerdagene. Når du først bytter vinduer så kan du også tenke på solskjerming. Det finnes både innvendig solskjerming der persienner er et veldig populært alternativ, og utvendig solskjerming som pergola og markiser.

 

Internett

I dag er det neste utenkelig å ikke ha tilgang til internett. Når det er sagt, så trenger man heller ikke betale mer for bredbånd enn det du må. Her det viktig å vite hvor stor hastighet du ønsker, men samtidig sammenligne på pris.

 

Varmepumpe

For et godt og behagelig inneklima kan man skaffe en varmepumpe. Dette gjør at du får tre ganger mer varme ut fra hver krone du bruker til strøm, altså er det store kostnader å hente inn over tid.

Dersom du allerede har vannbåren varmefordeling i boligen din kan du med fordel velge å investere i  væske til vann varmepumpe eller luft til vann varmepumpe. Dette gir bedre varmedistribusjon og en jevnere temperatur, men dersom det ikke er vannbåren varme i boligen kan du med fordel velge luft til luft varmepumpe i istedenfor, ettersom det koster litt å installere vannbåren varmesystem. Fordelen med sistnevnte er at du da vil kunne bruke varmepumpen som et aircondition anlegg om sommeren.

For å finne den beste varmepumpen for akkurat din bolig og få en god pris, bør du sammenligne ulike aktører på markedet. Vi har et samarbeid med flere produsenter som er store i Norge, deriblant Daikin, Panasonic og Toshiba.

Husk at dersom du har en varmepumpe eller går til anskaffelse av en så bør det ved jevne mellomrom gjennomføres en varmepumpeservice. Dette sikrer at du får lengst mulig levetid på varmepumpen din.

 

Garasjeport

Mange som eier hus har gjerne en garasje der bilen oppbevares, og andre verdifulle ting som sykler, verktøy og lignende. Har du først en garasje, eller planlegger om å bygge en, bør du investere i en god garasjeport som er innbruddssikker.