↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

901 09 269

Besøksadresse

Øvre Laskenvei 28
3221 SANDEFJORD
  1. Beskrivelse

Malermester som tar på seg alt av maleroppdrag i Sandefjord og omegn, både til private, næringsdrivende og kommunale. Med over 30 års fartstid i bransjen vet vi hva som skal til for å få gjort jobben riktig og hurtig med best mulig kvalitet. 

Vi har malerfaglig kompetanse og praksis innen alle deler av malerfaget. Vi utfører arbeid både på nybygg og ved rehabilitering. Vi har spesialisert oss innen ulike fagområder og arbeidsagene settes sammen etter hvilken kompetanse som etterspørres i det enkelte tilfelle.

Vi har stor tro på god kommunikasjon mellom kunde og oss igjennom hele prosjektet! Vi er fleksible på alle jobber , og kan bistå fra A til Å. Vi har en solid fagkompetanse, og har rask responstid og utførsel uten at det går på bekostning av kvaliteten.  

Vi holder til i Sandefjord og tar på oss alt av maleroppdrag i regionen, både til private, næringsdrivende og kommunale. Med over 30 års fartstid i bransjen vet vi hva som skal til for å få gjort jobben riktig og hurtig med best mulig kvalitet.

Vår fleksibilitet og lange erfaring har gjort oss kapable til å ta på oss de mest utfordrende oppdrag.  Dersom du velger oss skal vi gjøre vårt ytterste for at du får det du forventer og at vi har leverer et produkt og en tjeneste som du blir fornøyd med.