↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

464 23 460

Besøksadresse

Hotvedtveien 36
3220 SANDEFJORD
  1. Beskrivelse

Jeg er en rørleggermester som holder til lokalt i sandefjord, Med lang erfaring og med bred kunnskap innen faget hjelper jeg med deg det meste.

Jeg er også en del av rørkjøp kjeden.

 

Rørkjøp er en ung rørleggerkjede bestående av små og mellomstore bedrifter. Våre medlemsbedrifter har ingen kjedebegrensninger når det gjelder leverandører, men står fritt til å selge det du som kunde måtte ønske.

Vi ønsker å gi deg inspirasjon, råd og veiledning til fornyelse innen vann, varme og sanitær. Våre medlemsbedrifter bistår gjerne med sin kompetanse og leverer det du måtte ønske og ha behov for.

Alle våre medlemmer er offentlig godkjente rørleggerbedrifter med høy faglig kompetanse og allsidighet innen VVS-bransjen. Vi har fokus på høy servicegrad og vektlegger god kommunikasjon og oppfølging, fordi det er fornøyde kunder vi lever av !

Rørkjøps medlemsbedrifter står for alt innen VVS, også energiøkonomisering. Ønsker du mer informasjon kan du finne linker til flere leverandører. Vi satser på høy kvalitet og gode produkter fra anerkjente leverandører !

 

Kontakt Rørkjøps medlemsbedrifter for en prat om vann og varme, gulvvarme og varmepumper, rehabilitering/oppussing av kjøkken og bad.