↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

404 64 751

Besøksadresse

Skolmar 34
3232 SANDEFJORD
  1. Beskrivelse

Servicegutta er startet opp av en gjeng voksne håndverkere, som tar alle små og store håndverksmessige utfordringer på strak arm.  Vi har variert bakgrunn både innen snekring og maling.  Ved behov samarbeider vi med, og har avtaler med lokale elektrikere og rørleggere, slik at alt blir fagmessig levert, og riktig i forhold til lover og regler.

Vi ønsker å tilby våre tjenester til alle typer private husholdninger, som trenger en hjelpende hånd.
I tillegg til at vi selvfølgelig tar små og store oppdrag fra lokale bedrifter, som trenger hurtig hjelp av en håndverker.

Vi har store lokaler på Skolmar 34, bestående av kontorer, verksted og lager.

Servicegutta er klare for alle typer små og store håndverksmessige oppdrag.  Trenger dere å få flyttet på noen vegger, skiftet en dør eller et vindu, sette opp en trapp eller terrasse, ta kontakt så gir vi en god pris på dette.  Ingen oppdrag for små, og blir oppdraget, stort har vi mange lokale samarbeidspartnere, som trår til på kort varsel.

Vi tar alle typer malingsoppdrag, smått og stort.

Vi disponerer en rekke varebiler av varierende størrelse og har lang erfaring i flytteoppdrag, hvor vi kan hjelpe til med pakking, flytting og nedvasking små og store lokaler/hus, leiligheter.  Har dere behov for midlertidig lagring, kan vi bistå med dette.  Vi har lagerlokaler i Sandefjord og Larvik.

Trenger dere generell hjelp til vask av hus, leilighet eller kontor lokaler, kan vi tilby gunstige avtaler på dette.  Vi har en rekke dyktige og effektive rengjøringsmedarbeidere i arbeidstokken, og ved behov leier vi inn ekstra hjelp.

Ellers kan vi bidra med alle typer små og store vaktmester/gartner oppdrag.  Det være seg enkeltstående oppdrag, hvor dere trenger litt «muskler» og håndverkerbistand, eller litt lengre gjentagende vedlikeholdsoppdrag.

Når snøen kommer kan vi også bistå med snømåking osv.

Kort sagt!!

Trenger dere hjelp innen snekring, maling, flytting, nedvasking, lagring, hagearbeid osv.!!
Ta kontakt med Servicegutta, så fikser vi dette på en profesjonell og hyggelig måte, og ikke minst til en fornuftig pris.