↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

66 77 01 01

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

Tjenestetorget Finans er en låneagent som ønsker å hjelpe deg å ta gode økonomiske valg. Vi hjelper deg enten det er snakk om å realisere en lånedrøm, eller refinansiere lån du allerede har. Vi samarbeider med flere banker om innenfor flere kategorier av lån. Vi jobber for at du skal spare både tid og penger.

Søk om forbrukslån

Det å refinansiere forbruksgjeld kan hjelpe deg med å skape økonomisk pusterom i hverdagen. Slik at du får bedre kontroll på økonomien.

Når du har flere lån betaler du også gebyrer på de individuelle lånene. Samler du dem til et lån, er det mindre som går ut til gebyrer. Det er lite vits i å betale for mye.

Dessuten kan det være mye å spare på renter om du kan få et bedre lånetilbud. Med en lavere effektiv rente på alle lånene dine, blir det mer penger til avdragene på lånet. 

Pengene bør settes der renten er høyest. Ofte vil det være forbrukslån. Ekstra innbetalinger gjør at du blir raskere ferdig med lånet, og sparer mer totalt på lånet. 

Vi kan også hjelpe deg om du ønsker å søke om forbrukslån. Av og til kan det være en større engangsutgift som melder seg, og man har behov for å dele betalingen over tid.

Om du heller kan vente, og legge av penger hver måned, er nok det det billigste. En bufferkonto er noe som generelt anbefales å ha.

Samle gjeld med omstartslån

Mange nordmenn har mye forbruksgjeld. Gjerne i form av flere mindre lån og kredittgjeld. Det er lett å miste kontrollen over egen økonomi, og det gjelder å ta tak så tidlig som mulig for å hindre at det blir verre.

Da bør du prøve å samle ugunstig gjeld til et lån, og hvis du har sikkerhet i bolig, kan du kvalifisere til et omstartslån. Det er refinansiering med sikkerhet i bolig som ofte vil gi deg bedre rente og vilkår enn et uten sikkerhet.

Dersom du har betalingsanmerkninger eller inkasso, kan dette også være et lån for deg. For de aller fleste banker ikke gir deg lån med betalingsanmerkning, selv om du prøver å få refinansiering.

På den måten kan du bli kvitt betalingsanmerkningene, slippe tvangssalg og få en omstart på økonomien din og en lettere hverdag.

Lån til kjøretøy 

Mange av oss er avhengig av bilen i hverdagen. Det er mange utgifter å ta hensyn til. Derfor viktig å få ned kostnadene så mye som mulig.

Vi kan hjelpe deg med kjøretøy-lån. Enten du kan stille med egenkapital, eller trenger fullfinansiering. Det tilbys lån både med og uten sikkerhet i kjøretøyet. De sikrede lånene har de laveste rentene.

Alle kjøretøy som kan registreres i kjøretøyregisteret kan vi i utgangspunktet hjelpe deg med finansieringen til. Kanskje trenger du et caravanlån?

Det stilles krav til alder på kjøretøyet basert på lånets nedbetalingstid. Det er gjerne 3, 5, 7 eller 10 år til nedbetaling.

Hvis du har billån fra før, kan vi hjelpe deg med å refinansiere det.

Sjekk om du kan spare penger på boliglånet

En bolig er, for de aller fleste, den største investeringen vi gjør i livet. Det er også noe av det som tar opp mest av månedsbudsjettet vårt. Det er gjerne et lån som følger med oss store deler av livet også.

Når du skal ta opp boliglån gjelder det å velge lånetilbudet med best renter og vilkår. Som man bør tenke med alle lån man tar. Du bør derfor ikke hoppe på det første tilbudet du får, men ta tiden til å gjøre et godt valg.

For deg som er over 60 og eier egen bolig, kan det være aktuelt med et seniorlån. Da kan du frigjøre sparepenger du har spart i boligen. Pengene kan du bruke slik du ønsker. Men lånet kan ikke kombineres med andre heftelser i boligen.

Om du har et boliglån fra før, kan det være mye penger å spare i året på å sjekke om du kan få lavere rente. Det er ikke sikkert banken du er kunde hos har de mest konkurransedyktige prisene.

Vi hjelper deg om du trenger finansieringsbevis, et nytt lån eller om du skal refinansiere et eksisterende lån.

Det å søke lån via oss, uansett type, koster deg ingenting og tilbudene du får er dessuten  uforpliktende. Derfor har du ikke noe å tape på å sjekke om du kan få et bedre tilbud enn du har fra før.

Økonomiblogg

Sjekk ut vår blogg med økonomitips. Vi har i tillegg søstersider for andre tjenester.

Kontaktinformasjon

Adresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66 77 01 01

Email: post@tfinans.no

Finn oss på Facebook