↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Refinansiere.net Sammenlign tilbud på refinansiering

Vil du bli kvitt dyre gjeld, inkassosaker og betalingsanmerkninger? Vi hjelper deg med å finne rett bank med laveste rente. Du kan refinansiere all gjeld på inntil en halv million uten sikkerhet. Det er også mulig å refinansiere med betalingsanmerkning hvis du kan stille med pant eller kausjonist.

 

Vi hjelper deg når du vil sammenligne refinansieringslån

www.refinansiere.net har vi samlet de mest aktuelle nettbaserte bankene som tilbyr lån til refinansiering med og uten sikkerhet. Du finner også låneagenter som innhenter tilbudene gratis på dine vegne. Å bruke litt innsats på å finne det billigste lånet til å innfri annen gjeld med kan spare deg for mye penger.

 

Refinansiering av misligholdt gjeld

Hvis gjelden er misligholdt og du har fått en betalingsanmerkning vil de fleste banker avslå søknaden om refinansieringslån. Som regel må du da enten betale gjelden som forårsaket anmerkningen, eller låne med sikkerhet. Et pantesikret lån har lavere renter, men etableringsgebyret kan være høyt. Sett deg nøye inn i betingelsene, og innhent flere tilbud før du bestemmer deg. 

 

Hvilke løsninger for refinansiering med betalingsanmerkning finnes det? Klikk lenken og les hvordan du ordner opp.

 

Låneeksempel: 2.000.000 kr. o/25 år, Eff.rente 5,85%, Kostnad 1.659.238,-, Totalt: 3.659.238,-.

 

Slik får du lånetilbudene:

  1. Velg banker du søker direkte til, eller velg en låneagent (gratis tjeneste).

  2. Send søknadene på 1 minutt.

  3. Alle banker svarer innen 24 timer.

  4. Velg det beste tilbudet.

 

Lån med inkasso er enklere

 

Å få hjelp med inkasso er enklere når saken ikke har endt med betalingsanmerkning. De fleste banker vil akseptere søknaden i slike tilfeller. Du kan låne inntil 500 000 kroner hos over 15 banker uten krav til sikkerhet. Rentene er som regel betydelig bedre enn på kredittgjeld.