↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Finn det billigste lån uten sikkerhet i Sandefjord og Norge

Vi hjelper deg med å skaffe finansiering enten du bor i Sandefjord eller andre steder i landet. Lån på nett er enkelt når du bruker vår sammenligningstjeneste. Les om betingelsene og tilbudene fra over 30 norske banker som spesialiserer seg på forbrukerfinansiering. 

 

Om oss og vår sammenligningsside

www.forbrukslån.no er det enklere å få gode betingelser på alle typer lån Vi viser deg hvordan du skaffer mange tilbud, hva du kan gjøre for å forbedre rentebetingelsene, og hvordan du bør betjene lånet. Alle banker og låneagenter har egen omtale med en objektiv vurdering. Du kan også lese artikler og guider som forklarer alt som har med låneforholdet ditt å gjøre. 

 

Låneeksempel: 100.000 kr. o/5 år: eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr.

 

Slik virker et forbrukslån

Fordi forbrukslån ikke krever at du eier bolig blir det mulig for alle å låne penger. Du bestemmer selv bruken av pengene. Vanlige formål er blant annet oppussing, depositum, firmalån og reiser. Du kan også låne enten til hele kjøpet eller til egenandel når du for eksempel vil investere i slikt som båt, campingvogn, bil eller motorsykkel. Les guider om dette hos oss, for eksempel her om MC-lån uten sikkerhet - www.forbrukslån.no/mc-lån/.

 

Enkel søknadsprosess:

  1. Velg bank eller låneagent - velg sum og lånetid.
  2. Send søknadene og motta svar på dagen.
  3. Pengene utbetales så snart du har signert låneavtalen.

 

Trenger du refinansiere gjeld?

Usikrede lån brukes også ofte til refinansiering av kredittkort og annen dyrere gjeld. Fordelen er at rentene blir som regel betydelig lavere på et lån enn på kreditter. Sjekk mulighetene ved å sende uforpliktende søknader til mange banker. 

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube