↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

907 69 224
  1. Beskrivelse

Få best mulig pris for boligen din i Sandefjord

Skal du selge bolig eller vurderer å selge bolig? Nå er det enkelt å sammenligne tilbud fra dyktige meglere i Sandefjord. Meglerportalen hjelper deg med å finne frem til best mulig tilbud, slik at du kan få så mye for boligen din som mulig. Det koster ingenting å bruke tjenesten, og tilbudene er uforpliktende.

Hvordan fungerer tjenesten?

1.      Fortell oss om hvor langt du har kommet i prosessen.

2.      Vennligst angi adresse og kontaktinformasjon.

3.      Legg til viktige opplysninger som megler bør ha.

4.      Vi søker opp passende meglere i Sandefjord og omegn.

5.      Få tre gratis og uforpliktende tilbud.

Hvorfor bruke tjenesten

En profesjonell eiendomsmegler som tar behovene dine på alvor og kan vise til gode resultater er helt uunnværlig. Megleren bør ha kompetanse og ferdigheter som fører til et vellykket boligsalg, samtidig som dine ønsker blir hørt. Du bør heller ikke betale for mye for eiendomsmegleren.

Meglerportalen.no er en tjeneste som enkelt lar deg finne frem til de beste meglerne, i henhold til hvilken type bolig du skal selge. Du vil bli kontaktet av flere eiendomsmeglere som konkurrerer seg imellom om å få deg som kunde. Det eneste du trenger å gjøre er å velge det tilbudet som passer deg best.

Uansett hvem du velger, er det viktig at eiendomsmegleren har god erfaring med boligsalg i Sandefjord og nærliggende områder. Vi samarbeider kun med profesjonelle og erfarne meglere som har et godt omdømme, slik at alle parters interesse er sikret gjennom hele salgsprosessen.

Hvem driver Meglerportalen?

Det norske selskapet Lead Service AS driver Meglerportalen, et selskap som tilbyr anbudstjenester innenfor en rekke områder. Vi har utviklet tilbudet vårt for å gjøre det enklere for forbrukere å sammenligne gode tilbud og finne frem til de beste leverandørene. Ikke bare samarbeider vi med dyktige meglere, men vi kan også hjelpe deg med å få gode tilbud av advokat og regnskapsfører. Vi kommer til å utvide til andre bransjer i nærliggende fremtid.

Hva er viktig å tenke på når du skal selge bolig?

De fleste mener at å kjøpe bolig er en av de beste måtene å investere pengene sine. Det er derfor store verdier I Norske boliger og mye rom for å tjene en esktra slant dersom du selger for en god pris. Det er flere ting du må ha i tankene når du skal legge boligen ut for salg. Vi anbefaler at du tenker gjennom dine ønsker og behov for både salgsprosessen og tiden etterpå. Du bør vite hva du skal gjøre mens visningene pågår og hvordan du skal flytte ut av boligen på en enkel måte.

Du bør velge en megler som du har tillit til og som kan yrket sitt godt. Megleren må følge alt av lover og regler, samt ha nok tid tilgjengelig til å følge deg opp på en god måte. Spør gjerne hvor travel megleren er og hvor mange visninger som holdes samtidig, slik at du kan velge noen som kan prioritere nettopp din bolig.

Vi anbefaler at du ikke kun ser på pristilbudet når du skal velge megler. Det er selvsagt viktig å få et godt tilbud, men om du får et uvanlig lavt tilbud bør du undersøke hvorfor. Det lønner seg alltid å sammenligne minst tre meglere for å være sikker på at tilbudet er relevant og riktig i forhold til boligmarkedet i Sandefjord.