↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

 

Advokatsmart.no - Finn rett advokat i Sandefjord

 

Advokatsmart.no inneholder all den informasjonen du trenger for å gjøre smarte juridiske valg. Finn informasjon, utforsk våre jussguider og søk etter advokater. Målet med tjenesten er å gjøre det enklere for forbrukere og bedrifter som trenger advokathjelp å finne lett forståelig og oppdatert informasjon. På siden finner du også en oversikt over advokatkontorer som tilbyr fri rettshjelp i Sandefjord.   

 

I Vestfold er det ca. 260 personer som i følge SSB jobber innen juridisk tjenesteyting. Det vil si personer som enten er partner, advokat eller advokatfullmektig. Advokatsmart.no gjør det enkelt å finne advokat nær deg. 

 

Har du spørsmål om advokatsmart.no eller hvordan du skal gå frem dersom du har behov for rettshjelp? Se mer informasjon på advokatsmart.no eller send en epost til [email protected], så svarer vi deg så fort vi kan. Er du advokat og ønsker å bli en del av Advokatsmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til [email protected] hvor du forteller kort om din erfaring og geografisk nedslagsområde.