↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+4915770231355

Postadresse

Box 1008
74527
  1. Beskrivelse

Designlamper og belysning

Lamper og belysning fra designere i teten.

 

Her finner du et bredt utvalg av utsøkte designlamper i alle stilarter. Bordlamper, vegglamper, hytte- og gulvlamper fra anerkjente designere, produsenter og epoker. Du vil finne belysning både fra lokale og nordiske merker og fra designere fra hele verden. 

I tillegg til informasjon om de ulike designerne og historikken bak produktene, vil du finne inspirasjon og gode forslag i forhold til hvor lampene kan plasseres. Slik vil du få mest mulig ut av både selve lampen og interiøret rundt. Du vil bli overrasket over hvor mange utforminger og fasonger som er mulig. Ny teknologi og nye materialer har gjort det mulig å bygge lamper som man tidligere bare kunne drømme om. Dette er portalen for deg som vet å sette pris på gjennomtenkt belysning.

 

Luksuriøse formfaktor 

Lamper spiller en viktig rolle i ethvert hjem, og har en naturlig tendens til å sette stemning på omgivelsene. Derfor vil du i denne oversikten over designlamper på markedet finne serier av håndlagede lamper hvor det brukes materialer på en slik måte at hver eneste lampe blir helt unik. Disse passer for deg som ønsker å få tak i et spesielt produkt som ingen andre har. 

 

Designlamper trenger ikke nødvendigvis å være veldig dyre, du vil finne lamper i alle prisklasser, fra noen hundrelapper til flere tusen kroner. Bla deg gjennom guiden av lamper og la deg inspirere.