↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Bilsmart.no - Finn rett bilverksted i Sandefjord

 

Bilsmart.no finner du en rekke guider som tar for seg vanlige problemstillinger bileiere støter på. Nettsidene våre gir deg svar på ethvert spørsmål du måtte ha om bilhold. Uansett om bilen skal repareres, vedlikeholdes eller oppgraderes, kan du finne informasjonen du trenger hos oss. Vårt mål er å gjøre det enklere for forbrukere og bedrifter som skal utbedre eller oppgradere bilen, å finne lettfattelig og oppdatert informasjon. 

 

Vi hjelper deg også med å finne bilverksteder i ditt nærområde. Nøkkelen til å få rask og effektiv hjelp med din bil er å velge et bilverksted som har erfaring med nettopp ditt merke og kompetente mekanikere med ledig kapasitet. Kontakt derfor flere verksteder og forhør deg om hvilke erfaringer de har med liknende reparasjoner. På siden finner du for eksempel en oversikt over bilverksteder i Sandefjord, inkludert en kort beskrivelse av de ulike bedriftene. 

 

Lurer du på hva en NAF-test koster? En NAF-test er en teknisk vurdering og gir deg en tilstandsrapport på bilen. NAF-test er særlig gunstig i forbindelse med kjøp av bruktbil, hvor man vil være sikker på at bilen som selges, er i god teknisk stand. I vår guide kan du lese mer om ulike NAF-tester, prisfaktorer, hva som sjekkes og hva som er inkludert i prisen.

 

Leverer du tjenester til bileiere, og ønsker å annonsere på Bilsmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til [email protected] hvor du forteller kort om din virksomhet og nedslagsområde