Det er et stort ansvar fylkespolitikere har tatt på seg med løfte og garanti om å ikke legge ned RM i Sandefjord

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det er et stort ansvar fylkespolitikere har tatt på seg med løfte og GARANTI om å ikke legge ned RM i Sandefjord SVGS! DET bli mange som kommer å følge med ARGUSØYNE om dette løfte bli hålt.

Derfor er Terje Tidemanns [ Opplæringskontors] forslag en glimrende id' Ved å utplassere elevene i bedrift eller beholde et eksisterende kjøkken i byggeperioden og ha fortsatt teori på SVGS. Dermed behøver elevene ikke flyttes til Larvik eller Tønsberg. Opplæringskontoret er sikker behjelpelig med å skaffe utplasseringsplasser. Dette hadde vert enfin julegave til ELEVER, LÆRERE og Sandefjord.

VI vil berømme ANNE STRØMØYS (hovedutvalgsleder for kunnskap og oppvekst) og PER EIVIND JOHANSEN for den formidable innsats de har gjort for å beholde linjene i SANDEFJORD SVGS.

Når det gjelder lovnaden/ garantien som er gitt av fylkespolitikere så har vi enda våre tvil.

Det er noen som sa til oss: Der er to ting dere ikke må tro på og det er Julenissen og vinglete Arbeiderparti-politikere. Så for vi se om der er tomme løfter, tomme ord eller seriøse beslutninger.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.