Gå til sidens hovedinnhold

Parkeringsplassen ved Rådhuset er okkupert av elbiler. Unge og friske tar opp plassen for dem med vanlig bil og bevegelsesproblemer

Artikkelen er over 3 år gammel

Leser i SB den 15. august at elbil skal få større muligheter for ladning og parkering. Helt feil. Nå må det bli slutt på det tullet hvor noen bare overlater regninga til andre.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

LES SAKEN DET DREIER SEG OM: (+) Fossil-kjørere kan måtte betale gratisparkering for elbiler

Dere vil ha de samme godene som vi andre, men dere vil ikke være med å betale. Kjøp elbil, men vær voksen nok til å betal for dere. Betal parkering, bompenger og ladninga selv.

Parkeringsplassen ved Rådhuset er okkupert av elbiler. Unge mennesker som er friske og lette til bens, tar opp plassen for dem som har problemer og som må ta turen til Rådhuset.

LES OGSÅ HVA REDAKTØR ULRICHSEN MENER: Nei, vet du hva! Tesla-eiere kan betale parkeringen selv

Nå som det også er forhåndsstemming i forbindelse med valget, burde politikerne tenke seg godt om. Dere vil at så mange som mulig skal stemme, men å legge til rette for dem som sliter, gjør dere ikke.

Det ble sagt her tidligere at når 50.000 elbiler var passert, skulle de betale for parkering. Det tallet er passert for lenge siden, men ingen ting skjedde.

LES OGSÅ:

Den dagen batteriene til disse bilene ikke vil mer – hva da?

Tenk på hva denne forurensningen vil medføre?

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.