Gå til sidens hovedinnhold

Er det virkelig mulig?

Artikkelen er over 1 år gammel

Onsdag 7.august leser jeg Sandefjords Blad på hytta på Vesterøya. På 1.side står det med stor overskrift: «Skolen har ikke plass til disse barna».

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Saken er at Sandefjord kommune ikke har klart å komme med et tilbud/opplegg for 4 multifunksjonshemmede barn som skal begynne i 8.klasse mandag 19.august.

Kommunen og ansvarlige der bør skamme seg. Elevene har alle rettigheter ifølge norsk lov. De skal ha et tilrettelagt tilbud som også innebærer det fysiske miljøet, det sosiale miljøet og selvfølgelig det pedagogiske.

LES SAKEN HER: Disse barna vet ikke hvor de skal første skoledag: – Jeg blir helt tom

Dette er 4 elever som gjennom mange år har hatt glede av hverandre og blitt godt kjent. Nå er skolefremtiden usikker ...

Å få et mulitihandikappet barn er en stor utfordring i en familie. Foreldrene bør få all støtte og hjelp som de trenger og ikke behøve å kjempe mot Sandefjord kommune og noen som ikke gjør jobben sin der.

Flott at Sandefjords Blad slår dette stort opp - det er journalistens viktigste rolle - å påpeke slike saker. Dette bør få etterspill for Sandefjord kommune. Jeg gråt da jeg leste saken.

ANDRE MENINGER:
Tanken om å legge stasjonen i Sandefjord lenger vekk fra sentrum for å spare penger, må ikke få mulighet til å spinne.  

Paradegata. Bla, bla, bla ...  

Skolemat alene er ikke nok

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.