SANDEFJORD/VESTFOLD OG TELEMARK: Politiet går tirsdag ettermiddag ut med en etterlysning etter 35 år gamle Veronika Belgen.

Hun ble meldt savnet i september 2022, og har ikke hatt kontakt med familien siden slutten av juli 2022.

Belgen har ifølge skattelistene vært bosatt på to forskjellige steder i Skien. I Hakasteinvegen og i Mælagata i 2021. Før dette har hun vært bosatt flere steder i Holmestrand.

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som vet hvor hun er eller som har hatt kontakt med henne siden 27. juli 2022. Siste kjente observasjon av kvinnen var i Vestfold.

Belgen er 160 cm høy og har mørkt hår og blå øyne.

De som har informasjon om savnede bes kontakte politiet på 47 69 62 00.

Ingen spor

– Det er ingen spor etter henne, sier politiinspektør Odd Skei Kostveit.

Politiet ønsker hjelp.

– Vi forsøker å følge sporene hennes, sier han.

– Er det noen som vet hvor hun er? Eller er det noen som har hatt kontakt med henne etter i sommer? spør han, og håper noen kan gi svar.

Belgen har ikke brukt kontoen sin siden 30. juli. Hun har heller ikke vært aktiv på sosiale medier siden i sommer. Da oppholdt hun seg en kort periode i Stokke, i Sandefjord kommune. Etter dette er det stille.

35-åringen har oppholdt seg mye i Skien ifra i fjor høst.

– Hun hadde sist adresse i Skien, sier Kostveit.

Årsaken til at det har gått så lang tid fra kvinnen ble meldt savnet, til hun nå blir etterlyst, er at politiet har gjort det de kan av etterforskningsskritt, for å finne 35-åringen.

Usikkert på om hun lever

Politiet tar høyde for at Belgen ikke lever lenger, men de vet ikke.

– Vi vet for lite. Det begynner å bli lenge siden. Vi vet ikke om hun er i live. Det er ingen livstegn siden juli, påpeker han.

Politiet står så langt uten spor.

– Vi må vite, sier han.

Belgen har bekjente i Skien etter å ha bodd her i en periode. Før det hadde hun adresse i en lang periode i Holmestrand.