Eva Weel Skram må utsette konsert i Sandefjord

SYK: Eva Weel Skram måtte utsette den planlagte konserten i Sandefjord på grunn av polypp på stemmebåndene.

SYK: Eva Weel Skram måtte utsette den planlagte konserten i Sandefjord på grunn av polypp på stemmebåndene. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Artisten har fått polypp på stemmebåndene.

DEL

Konserten Eva Weel Skram skulle holdt i Sandefjord lørdag 14. oktober utsettes på grunn av at artisten har fått polypp på stemmebåndene. Det bekrefter artistens manager, Arne Svare, til sb.no.

– Hun gjennomførte turnèstarten, men i frykt for at dette skal utvikle seg, må vi lage litt mer rom for henne mellom hver konsert, sier Svare til VG.

Konserten er utsatt til 2. mars 2018.

LES OGSÅ: Komiker Sturla Berg-Johansen: – Livet er kort og vulgært, men du verden så deilig.

– Eg er veldig lei for at det blir sånn

På Hjertnes.no har Weel Skram skrevet en hilsen til de som skulle på konserten.

«Dei 2 siste åra har vært heilt fantastiske, med fulle konsertsalar landet rundt, festivalar, TV-program og ikkje minst - eg har fått gleda av å treffe tusenvis av nydelege publikum over heile landet!

Det har vore mykje jobbing - kvar veke har me spelt konsertar, jobba i studio, skreve låtar og møtt nye folk. Det har vært veldig gøy, men har òg tatt på. Her om dagen fekk eg beskjed om at eg har ein polypp på stemmebandet. Ikkje veldig dramatisk i seg sjølv og kanskje ikkje det verste i verden, men absolutt det verste i min verden: for legen råda meg til å helst ikkje å synge (eller snakke)  i tida framover. Det passar jo veldig dårleg når ein skal ut på lang turné!!!

Konklusjonen er likevel at eg må gi stemma litt meir kvile enn planen var. Derfor må me flytte nokre av konsertane me skulle spele i haust til litt seinare. Ikkje alle, men dei konsertane som ligg i enden av kvar periode, slik at stemma får tatt seg inn igjen til neste runde.

Eg er veldig lei for at det blir sånn enkelte stader, tru meg, dette tek eg ikkje lett på. Men eg håpar folk forstår, og at dåke framleis vil komme på konsert når me kjem tilbake til plassane det gjeld neste år!»

LES OGSÅ: Teaterforeningen hviler ikke på laurbærene: Nå har de allerede bestemt oppfølgeren til «Shrek»-suksessen

Refunderer billetter

På Hjertnes sin hjemmeside står det følgende:

–Alle som har kjøpt billett(-er) til konserten lørdag 14. oktober får pengene sine refundert. Om ønskelig vil det være mulig å overføre billetter til konserten 2. mars i stedet.

For tilbakebetaling av billett må du sende en e-post til beate@kultursupport.no eller torjonny@kultursupport.no med opplysninger om navn og kontonummer. For en kortest mulig prosess anbefales det at du legger med kopi av billetten.

LES OGSÅ: Isac Elliot gjestet Sandefjord i helgen for å spille inn musikkvideo

Artikkeltags