Får 300.000 til grønt nettverk

VIKTIG: - Nå kan vi videreutvikle vårt grønne nettverk og gå bredere ut, sier Ingebjørg Tollnes, daglig leder i Sandefjord Næringsforening. Her er hun sammen med Henrik Sandvik, markedsansvarlig i Sandefjord Næringsforening, ved en tidligere anledning.

VIKTIG: - Nå kan vi videreutvikle vårt grønne nettverk og gå bredere ut, sier Ingebjørg Tollnes, daglig leder i Sandefjord Næringsforening. Her er hun sammen med Henrik Sandvik, markedsansvarlig i Sandefjord Næringsforening, ved en tidligere anledning. Foto:

Sandefjord Næringsforening får 300.000 kroner fra fylkeskommunen for å videreutvikle prosjektet Green Network.

DEL

– En viktig støtte, sier daglig leder i Sandefjord Næringsforening, Ingebjørg Tollnes.

For et år siden etablerte foreningen Green Network, en fagarena der det jobbes med faglig innhold knyttet til bærekraft i næringslivet. Nå ønsker de å videreutvikle dette nettverket gjennom spesifikke prosjekter og også nå bredere ut enn bare Sandefjord.

Da kommer 300.000 kroner i tilskudd fra Vestfold og Telemark fylkeskommune godt med.

– Med disse pengene kan vi knytte til oss fagpersoner og tilby en lav terskel, slik at det ikke blir kostnader for deltakerne, sier Tollnes.

3,4 millioner totalt

Av i alt 14 virksomheter som får liknende støtte gjennom en totalpott på 3,4 millioner kroner, er Næringsforeningen den eneste som får støtte i Sandefjord.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

UTVALGSLEDER: - Jeg håper tilskuddene vil ha en positiv effekt for næringsutvklingen i fylket vårt framover, sier Truls Vasvik, leder av hovedutvalget for næring og reiseliv i Vestfold og Telemark fylkeskommune.

UTVALGSLEDER: - Jeg håper tilskuddene vil ha en positiv effekt for næringsutvklingen i fylket vårt framover, sier Truls Vasvik, leder av hovedutvalget for næring og reiseliv i Vestfold og Telemark fylkeskommune. Foto:

Hensikten er at prosjektene skal hjelpe næringsutviklingen i fylket igang igjen, under en vanskelig korona-situasjon.

– Næringslivet står i en utfordrende situasjon. For mange bedrifter tar en krevende tid fokuset bort fra utviklingsprosjekter. Likevel kan nye prosjekter være veien å gå for å dempe effektene av covid-19, sikre arbeidsplasser eller komme igang med grønn omstilling. Jeg håper tilskuddene vil ha en positiv effekt for næringsutviklingen i fylket vårt framover, sier Truls Vasvik, leder i hovedutvalget for næring og reiseliv.

Flere kan få

Sandefjord fikk også nylig 3,2 millioner kroner av i alt 40 millioner staten har gitt Vestfold og Telemark i andre korona-rettede tiltak. Bedrifter kan søke om å få en andel av disse pengene. Søknadsfristen er 10. oktober.

LES OGSÅ: Millioner til arbeidsplasser


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.