Finn.no: Dette søkte vi mest på i 2018

HANDEL: Sandefjord og Stokke er høyt oppe på listen over de mest populære søkeordene på Finn.no i Vestfold.

HANDEL: Sandefjord og Stokke er høyt oppe på listen over de mest populære søkeordene på Finn.no i Vestfold. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

På den kjente markedsplassen Finn.no er det tre søkeord som plasserer seg på topp 10-listen for tredje året på rad.

DEL

(Tønsbergs Blad) I likhet med tidligere år har FINN laget en oversikt over hva vi har søkt mest på i året som har gått. Mens sofa, småbruk og sykkel fortsatt er blant de mest brukte og mest stabile søkeordene, har delebil kommet inn på topplisten på FINN bil – og gått forbi både BMW, Volvo og innbytte, som populære søkeord.

– At sofa, sykkel og småbruk fortsatt er på topp 10-listen over mest brukte søkeord på hele FINN, for tredje år på rad, er ikke overraskende. Vi nordmenn er jo veldig opptatt av oppussing og utskifting av møbler, og der kommer sofa inn i bildet. Småbruk på sin side, representerer drømmeren i oss, sier Kristine Eia Kirkholm, kommunikasjonssjef i Finn.no i en pressemelding.

– Andre ting, som sportsutstyr og snøfreser, er litt mer sesongbetont. Vi så en enorm økning i søk etter snøfreser i januar, da det kom masse snø i store deler av landet. Så det lønner seg å være litt tidlig ute, om man tror man kan trenge en freser i år, tipser Eia Kirkholm.

Sandefjord på topp

I Vestfold finner vi både sofa, hagemøbler, sykkel og snøfreser. I tillegg inneholder den hele fem stedsnavn, hvor Sandefjord troner på toppen.

Ser vi bort ifra de som år etter år er de mest brukte og stabile søkeordene, har også luksusmerkene Rolex og Louis Vuitton vært ettertraktet på bruktmarkedsplassen i året som har gått. Rolex ligger nå på fjerdeplass, mens Louis Vuitton havner på en femteplass.

– Det er morsomt å se at mange bruker FINN som et annenhåndsmarked for eksklusive merkevarer. Det som legges ut til salgs er ofte svært pent brukt, og gir gode muligheter til å få tak i både dyre og eksklusive produkter, som man kanskje ellers ikke hadde hatt muligheten til å kjøpe. Det er «like bra brukt», sier Eia Kirkholm i FINN.

Toppsøk hele FINN 2018:

 1. Sofa
 2. Sykkel
 3. Hagemøbler
 4. Rolex
 5. Louis Vuitton
 6. Gis bort
 7. TV  
 8. Småbruk
 9. Spisebord
 10. Kommode

Kilde: Finn.no

Toppsøk Vestfold 2018:

 1. Sandefjord
 2. Sofa
 3. Stokke
 4. Larvik
 5. Hagemøbler
 6. Gis bort
 7. Andebu
 8. Sykkel
 9. Stavern
 10. Snøfreser

Kilde: Finn.no

LES OGSÅ: Fikk naboenes kloakk inn i huset da han var på ferie

Artikkeltags