(Østlandsposten) Hos hjemmetjenesten i avdeling Hedrum, med kontor på Furuheim i Gamle Kongevei i Larvik, skal det nå ansettes en ny sjef.

Fristen gikk ut sist helg

«Som leder er du samlende med gode samarbeidsevner, blid og imøtekommende. Du bør trives i et aktivt miljø i omstilling og være en positiv pådriver i dette arbeidet. Arbeidsoppgavene i hjemmetjenesten er allsidige, utfordrende og i faglig utvikling», heter det blant annet i annonseteksten – hvor det også går fram at søknadsfristen utløp sist søndag.

Søkerlista, som du finner nedenfor, består av ni personer. Tre av søkerne har adresse i Larvik kommune.

– Vel så viktig med erfaring

Thøger Malmstrøm er eneste mann på lista. 53-åringen er født og oppvokst i Skien, men har ingenting imot å pendle til Larvik dersom han skulle komme gjennom nåløyet.

– Etter 37 år i pleie og omsorg har jeg vært gjennom hele den akuttmedisinske kjeden, og nå synes jeg det er på tide å gjøre noe annet. Jeg er rett og slett klar for andre oppgaver, sier Malmstrøm.

For fire år siden sluttet han i jobben i ambulansetjenesten og begynte som sykepleier i hjemmetjenesten i Skien. Til tross for at han mangler formell lederutdanning, mener han at han bør være en god kandidat til avdelingslederstillingen i Larvik.

– Å være leder handler også om å ha erfaring, og det har jeg massevis av. Men får jeg jobben, vil jeg selvfølgelig ta fatt på en lederutdanning parallelt. Ledelse og kommunikasjon er for øvrig noe jeg er veldig opptatt av, og jeg tror jeg vil kunne gjøre en god jobb i en slik stilling, sier Malmstrøm.