Fjordfesten har booket diva og rebell

GABRIELLE KOMMER:  Gabrielles låt «Tenker på deg» fra det nye albummet «Snart, Gabby» (2019) ligger på A-lista til P3. Gabrielle Susanne Solheim Leithaug (34) ble kjent nasjonalt med låta «Ring meg» i 2011. FOTO: Lasse Fløde

GABRIELLE KOMMER: Gabrielles låt «Tenker på deg» fra det nye albummet «Snart, Gabby» (2019) ligger på A-lista til P3. Gabrielle Susanne Solheim Leithaug (34) ble kjent nasjonalt med låta «Ring meg» i 2011. FOTO: Lasse Fløde

Artikkelen er over 1 år gammel

Den norske elektropopsangeren, artisten og låtskriveren Gabrielle kommer til Sandefjord i august neste år.

DEL

– Lørdag 1. august er det klart for et fyrverkeri av en konsert i Badeparken, da kommer Gabrielle, sier Hanne Børresen Johansen i Fjordfesten.

Siden Gabrielle for alvor slo gjennom med debutsingelen «Ring meg» i 2011, har hun etablert seg som en av de aller fremste artistene på den norske musikkscenen. Med låter som «Fem fine frøkner», «Mer», «September», «Mellom skyene» og «Eg lover», har hun preget hitlister og radiobølger.

– Gabrielle har markert seg som en enestående liveartist og spilt for fulle hus og på de største festivalscenene landet over. Det siste halve året har hun jobbet intensivt i studio med et nytt og ambisiøst prosjekt, og 27. september slapp hun endelig albumet «Snart, Gabby» til strålende kritikker, forteller Johansen.

Dagbladet skrev om det siste albumet til Gabrielle at med «Snart, Gabby» har artisten forandret norsk pop for alltid. Gabrielle legger klubb-beats og mørk elektropop til side for oppsiktsvekkende vakker R & B.

Disse artistene er allerede booket til Fjordfesten 2020: Bo Kaspers Orkester, Ina Wroldsen, Dagny og BigBang.

LES MER OM ARTISTENE, SOM ER SLUPPET TIDLIGERE:

Stort smell i Badeparken

Ga «jernet» foran tusenvis i 2018 – til sommeren kommer hun tilbake

Slipper navnet på stor lokal artist

Første artist til Fjordfesten er klar

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.