Folk har faktisk kommet fra hele verden for å se "liksompopstjernene" Bård og Vegard Ylvisåker på scenen.

To av dem er Magdalena Pleikosz (23) og Filip Wasielewski (25). De ankom Sandefjord i lørdag morgen og reiser igjen i morgen. De er her kun for å se Ylvis i Badeparken.

– Det er første gang vi ser Ylvis, men vi har vært i Norge tre ganger. Vi elsker dette landet, sier de.

Se bildeserie lenger ned i saken!

En annen blid gjeng Sandefjords Blad møtte i Badeparken var Robin Harry (Canada, 33), Laura Evans (Wales, 29), Anna Maija Ihander (Finland, 35) og Kimmu Hale (Oregon, USA, 36).

SE BILDER:

Bildeserie

Pyro og party med Broiler

- Vi er her for å se Ylvis. Vi ble alle kjent gjennom en fanside. Musikken deres er smart komedie med intelligente tekster og humor. En stor del av opplevelsen her er å møte andre fans og så elsker vi naturen, sier amerikaneren Hale.

Bildeserie

Fjordfesten - lørdag

 

På scenen før Ylvis kom på scenen 17.45 sto rapperen Kaveh i toppform. Han gjorde alt for å varme opp publikum der de sto i solsteiken.

Bildeserie

Fjordfesten - lørdag

SE BILDER AV YLVIS OG FOLKELIVET:

- Sandefjord har de beste damene, slo artisten fatt til vill jubel fra den yngre skare.

Og da Ylvis kom på scenen var forventningene store og jubelen var stor da gutta gjorde sin forrykende entre. Derfra og til avslutningen med "The Fox" var det bånn gass hele veien. Og brødrene er morsomme, men de er også drivende gode entertainere som drar i popstjernestrikken så den nesten ryker - men bare nesten.

Etter Ylvis var det amerikanske Lissie med sin fantastiske stemme sin tur til å underholde festivalfolket. Og det lyktes hun godt med.

  • Se Ylvis: