Etter å ha kommet på langhelg til hjembyen, gledet vi oss til humorgalla i Hjertnes sist lørdag. Dessverre viste det seg at denne forestillingen ikke var noe å glede seg til. Det hele ble en kombinasjon av dårlige vitser og billige poeng under beltestedet – eller på «bleiestadiet». For to av aktørene ble aldri helt ferdig med å komme inn på scenen iført underbukse med bleie utenpå.

Når vi måtte lide oss gjennom andre dårlige innslag i tillegg, ble dette i beste fall flaut å være med på. Det virket som om aktørene på scenen var på et privat vorspiel, og at de omtrent ikke hadde forberedt seg på det de skulle prestere. Det som ble servert, var derfor omvendt proporsjonalt med den høye billettprisen.

Det var leit å se at enkelte så seg nødt til å forlate salen underveis. Verre er det likevel at et slikt elendig show blir gitt plass på Hjertnes-scenen. Er det slik at hva som helst skal kunne fremføres i byens storstue, og er det ingen kvalitetskontroll av det som settes opp? Her har byens kulturetat en oppgave det er viktig å ivareta.