Man møter ofte på ulike problemstillinger i et forhold, som at man eksempelvis føler seg nedprioritert eller lite verdsatt av kjæresten. Men kan det bli et problem at han er for snill?

Del på Facebook

Les også: Ikke så selvstendig likevel?

Les også: Unngå feriekrangling

Les også: Kvinnene menn vil date

En av våre forumbrukere i forumet Samliv og relasjoner forteller at kjæresten hennes er så snill, at hun føler seg slem:

"Det at jeg aldri møter noen motstand, at jeg alltid får viljen min gjør meg slem. Det er akkurat som om jeg prøver å fremprovosere en reaksjon hos ham, få ham til å gi meg noe å bryne meg på. Men det skjer jo ingenting da heller - han ser bare ut som en ulykkelig hundevalp med triste øyne og prøver enda mer å gjøre meg til lags".

Hun spurte forumbrukerne om råd Her er noen av svarene hun fikk:

En gentleman...?

"Dersom han har egne meninger og kan stå for dem vil jeg si at han er drømmemannen. Men jeg synes du peker på litt feil ting: han har ingen motstand fordi han er en fantastisk gentleman? Så jeg spør fremfor å svare: er problemet at han ikke har egne selvstendige meninger, eller at han er fantastisk snill?"

Pyton å få viljen sin hele tiden

"Min eks gav meg aldri motstand, og det gjorde at jeg oppførte meg som ei rettelig heks. Å alltid få viljen sin er direkte pyton".

Mister respekten

"Jeg mister rett og slett respekten for slike mennesker, og jeg kan umulig være sammen med en mann jeg ikke respekterer".

Gi og ta

"Enig. Gi og ta, ikke bare få... Blir for kjedelig".

Jeg blir en bitch

"Jeg er sammen med en tøffel. Nettopp det har fått meg til å vurdere å gå flere ganger... Grunnen? Jeg hater meg selv når jeg oppfører meg som ei bitch, og når jeg ser hvordan jeg sårer han. Men istedenfor å ta igjen så ser han bare tilbake på meg med triste hundeøyne, og begynner å unnskylde seg. Og da blir jeg iallefall rasende".

Altfor snill

"Kjæresten min er også altfor snill. Han ville nok gjort alt for meg. Men det har aldri slått meg å utnytte det. Da ville jeg nok fått skikkelig dårlig samvittighet. Det gjelder å gi og få på samme måte".

Må ha utfordringer

"Jeg takler ikke mannfolk som ikke gir meg utfordring. Det er fullt mulig å være snill, og å elske noen, uten å være enig i ett og alt til stadighet. Min første eks var veldig glad i meg, men han var så forbaska opphengt i hva jeg mente om alt. Hvis vi hadde en krangel, endte det som regel med at han ga seg. Jeg får ikke stor respekt for mennesker som ikke tør å stå ved synspunktene sine. Jeg kan selv forandre mening, men da har jeg gjerne reflektert en del på forhånd. Han gjorde det bare for å tilfredsstille meg. Det blir kjedelig og forutsigbart i lengden".

Er det rart menn blir frustrerte?

"Er det rart menn blir frustrert. Er jo helt umulig å tilfredstille dere damer nå tildags. Ene dagen skal man være snill som et lam, og andre dagen streng. Ting hadde blitt mye lettere hvis dere damer kunne lært å si hva dere vil i stedet for å hele tiden snakke i koder".

Dere får skylde dere selv

"Vel, dere får skylde dere selv. I flere tiår har "feminisme" ødelagt generasjoner av menn slik at de blir menn kvinner ikke vil ha. Respekt, snillhet og godhet... Bare tull alt sammen".

Han var underlegen

"Var sammen med en type som var underlegen på alle mulige måter for lenge siden. Det brakte ut det verste i meg, uten at jeg var klar over det selv. Nå er jeg sammen med en som jeg respekterer, som kan å si " jeg tok feil", men som også kan si "nå er du urimelig". Så deilig".

Ønsker ingen girlie-man

"Personlig hadde jeg følt meg lite feminin om kjæresten min vasket, laget middag eller gjorde typiske "jenteting". Nå liker jeg å gjøre sånt, så jeg er kanskje heldig der. Jeg mener ikke at det betyr at han ikke kan lage middag til meg hvis jeg er syk en dag, men om han skulle gjort det på permanent basis... Vel, jeg har noen venninner som skryter av typene sine på det planet, jeg er bare ikke der".

Skulle ønske han var mer mann

"Kjæresten min ville nok gjort hva som helst for meg. Så ja, han er altfor snill. Av og til skulle jeg ønske at han var litt mer mann, for å si det på den måten. Hvis vi snakker om noe eller krangler så hender det ofte at han bare sier: Ja, du har helt rett. Legger seg helt flat med en gang. Det liker jeg ikke. Jeg må ikke ha rett".

Liker å bli satt på plass

"Samboeren min er litt merkelig på den måten. Hun kan ha sine dager der hun syter og klager over alt mulig, og om jeg forsøker å ignorere henne, gjøre det hun ber om eller unngå å krangle, så syter og klager hun bare enda mere. Når jeg da hever stemmen og setter henne på plass, så er hun plutselig i strålende humør- nesten som om det var dét hun var ute etter hele tiden".

Hva mener du? Del dine synspunkter her!

Les mer om sex og samliv på Kvinneguiden.no

Les også: Er du en kontrollfreak? Det kan ødelegge forholdet

Les også: Dette tenner gutta på - og det vil kanskje overraske deg!

Les også: Nøkkelen til et langt forhold - forskere hevder å vite svaret