– For meg er fordelene at jeg kan få tilgang til et treningsprogram gjennom en egen «personlig» trener via telefonen. Dessuten får jeg, via headsetet, instrukjoner om hva og hvordan jeg skal utføre øvelsen og nedtelling av gjenværende tid. Jeg får også min favorittmusikk koblet til økten, skryter instruktør Kristine W. Lium i Nike til Kvinneguiden.no.

Del på Facebook

Les også: Sexy oppstramming

Les også: Stå opp tidlig - bli slank

Les også: Kos er sunt

Musikktilegg

Med over 60 ulike treningsøkter utviklet av profesjonelle personlige trenere inneholder appen, som er gratis å laste ned, 90 ulike treningsøvelser beskrevet både med video og tale. Den kan også kobles til egen nedlastet musikk på telefonen.

– Jeg tror fordelene med Nike-appen er mange, men at det er enkelt og tilgjengelig er viktig for mange. Jeg har spillelister som jeg har satt sammen i iTunes og i Spotify. Dagsformen avgjør hva jeg velger. For meg er musikken essensielt når jeg trener, sier Lium.

For hvert minutt man bruker appen, er det mulig å oppnå belønning for strevet og få oversikt over egen fremgang.

– Etter hvert som man passerer de ulike stegene, blir flere og flere programmer tilgjengelige, sier instruktøren.

Får drahjelp

Lium tror at appen kan gi folk flere valgmuligheter, i tillegg til at man får den effektive treningsøkten man ønsker seg.

– Jeg synes at appen gir meg god drahjelp de dagene hvor det skorter litt på motivasjonen. Men også de dagene hvor jeg har masse egenmotivasjon er det fantastisk å kjøre noen av programmene slik at man ikke trenger å skape økten selv.

– For meg gir det en stor fleksibilitet og tilgjegnelighet fordi jeg kan gjøre det når som helst og hvor som helst, samtidig som det bidrar til å skape variasjon og motivasjon, sier hun.

Les hele denne testen på Kvinneguiden.no