Den sexy, rosa g-strengen titter opp over linningen på et par jeans på en jente som sitter på kafé og drikke kaffe, den svarte bh-stroppen sklir utenfor toppen, og mannen som prater med kvinnen tenker: «se henne i øynene, se henne i øynene!» Muligens glemmer han fullstendig å lytte til det hun har å si. Hva sier det om deg?

Mektig følelse

Sexy undertøy er en kraftfull, men enkel, måte å få mannens oppmerksomhet på. Den sensuelle følelsen han får av å følge det glatte stoffet på bh-en over silkemyk hud, nedover magen og over trusekanten er mektig.

Men dette er bare én side av undertøyets magi. Den andre er hva undertøyet faktisk sier om kvinner, skriver danske Ekstrabladet.dk.

Sexy undertøy sier for eksempel: «Jeg bryr meg», «Jeg er sanselig», «Jeg har lyst på deg», «Jeg vet hva du vil», «Sex er alltid en mulighet», «Jeg har selvtillit» og «Jeg er sexy».

Sexy undertøy flørter med kvinnen selv og alle mennene hun møter i løpet av dagen.

Vakker utstråling

Sexeksperten i avisen mener derimot at slitt undertøy kan fortelle en helt annen historie: «Jeg bryr meg ikke», «Jeg har gitt opp», «Jeg er altfor fornuftig», «Jeg er lat» og «Jeg er ikke attraktiv».

Derfor er det slettes ikke bare på en lørdagskveld at det passer med sexy undertøy.

Hva med å ta en titt i undertøysskuffen din og kaste alt du har av slitt og utvasket undertøy? Deretter oppsøker du på en lekker undertøysavdeling og shopper inn nye, passende bh-er, lekre og behagelige truser, gjerne et par hofteholdere og stay-ups slik at du kan bruke noe sexy hver dag hele uken.

For selv om ingen andre ser hva du har under klærne dine, vil du faktisk føle deg vel, og det er iallfall noe alle andre som ser deg merker.

Les hele denne saken på Kvinneguiden.no

Les også: Sexy førjulsnetter

Les også: Finn helt riktig størrelse

Les også: Slank til festen