Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du gjøre et salgskupp

Artikkelen er over 10 år gammel

Årets januarsalg byr nemlig på mange lekre skatter.

Er det fortsatt noen slanter igjen på kontoen etter jule- og nyttårsfeiringen, er det nå du bør unne deg noe nytt. Januarsalget er som alltid fylt til randen av kupp, og holder du hodet kaldt, kan du fylle opp skapet med fornuftige og lekre tilskudd.

Tidløst og klassisk

Det absolutt mest fornuftige du kjøper på salg er klassiske plagg som kunne hørt hjemme i hvilken som helst tidsalder. Gode eksempler er kåper, enkle kjoler, klassiske pumps og støvletter, bluser og skjorter, samt tilbehør som vesker, smykker og skjerf.

Farger som hvitt og kremhvitt, pudder, beige, sort, mørkeblått, brunt og grått holder seg som regel alltid innenfor trendbildet,og er sikre kort.

Nettbutikker

Selv om en del av designerkolleksjonene ofte ikke er tidløse, finnes det godbiter det kan være verdt å ta en ekstra kikk på. Se etter plagg og tilbehør laget av materialer i god kvalitet.

Gode nettbutikker for designkupp er Netaporter.com, TheOutnet.com, Shopbop.com, og Mytheresa.com. Husk på at du må regne med 25prosent moms i tillegg til prisene i utenlandske nettbutikker.

Plagg som er helt deg

Har du funnet din egen stil du er komfortabel med og trygg i? Da kan du med fordel la trender være trender og gå på jakt etter elementene som er helt deg, enten det er 50-tallskjoler eller androgyne dresser.

Festantrekk

Like sikkert som at jule- og nyttårstiden betyr lekre kjoler, sko og tilbehør, er det at butikkene nå er fulle av festantrekk til spottpris. Skal du i bryllup eller andre festligheter i år, er det nå du gjør kuppene, og ikke minst slipper du å trave frustrert rundt i butikkene rett før festen.

Les hele denne saken på Kvinneguiden.no

Les også følgende saker:

Lysere tider i vintermørket

Ikke pakk bort julekjolen

Matt glans i vintermørket

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.