Endelig er høsten her! Det betyr nemlig massevis av herlig, vakre makeup-nyheter i butikkene. Vi har tatt en sniktitt på mange av dem.

Del på Facebook

Flere stiler

Høstens trender er kjent for sine flotte farger av jordtoner og mørke nyanser. Også i år vil fargene holde seg i denne sjangeren, og som i moteverdenen vil farger som lilla, plomme, mørkeblått, brunt, beige og rødt være godt representert. Sammen med den jordnære looken vil også det metalliske få god boltreplass i makeuphyllene framover.

Hver sesong presenterer kosmetikkmerkene ulike looks for den kommende perioden. I år ser vi alt fra det storslåtte og glamorøse til det jordnære og sarte. Vi har valg ut våre fire favoritt-looks for høsten. La deg inspirere av de nye, vakre og lekre produktene.

Mørkt og metallisk

Mørke nyanser av blått, lilla, bronse og grønt er hot denne sesongen. Det vil komme til syne i øyeskyggepaletter og eyelinere, men også i maskaraer. I YSLs høstlook The Black Collection ser vi sorte maskaraer med et snev av farge.

Kombiner dem gjerne med eyeliner og øyeskygger i samme farge med ulike nyanser, i din fargefavoritt. Også glitter, skimmer og metalliske looks er aktuelt i høst. For en diskret, men kul effekt kan du bruke en glitterliner sammen med mørke skygger, eller legge skimmerskygger på deler av lokket sammen med ellers matte skygger.

Kvinneguiden

Naturlig nude

Som et motstykke til det metalliske og blanke, er også det jordnære og naturlige en stor trend i høst. Dette ser vi både i klær, smykker og hår, og selvsagt da også i makeup.

For en gjennomført og naturlig look er det viktig å konsentere seg om en flott og frisk hud. Skaff deg derfor en god foundation tilpasset hudtypen din og consealere som passer dine behov. Clarins og Chanel holder seg til sine kjente, klassiske stiler i høst og byr på mange lekre produkter i naturlige og jordnære nyanser.

Kvinneguiden

Plomme og lilla

De desidert største trendfargene i høst er nyanser av plomme og lilla. Det syns godt også i kosmetikkverden.

Ønsker du deg en neglelakk, øyeskygge, leppestift eller noe annet i høstens trendfarge, har du mye å velge i! Lekre øyeskygger finner vi både hos Clarins, The Body Shop, Isadora, Chanel og Make Up Store, for å nevne noen. Lag gjerne en sotet look i lilla nyanser og kombiner det med lett fargede lepper. En nydelig høstlook.

Kvinneguiden

Gull

Glitrende, skinnende gull vil også dominere makeup-trenden denne sesongen! Like mye i fargene på make upen som i emballasjen. L'oréals nye skygger i sort og gull er nydelige å lage en skinnende, sotet look med.

Kombiner den gjerne med knallrøde lepper for en trendy 40-talls inspirert look. Lancômes fantastiske knallrøde leppestift kommer i en lekker gullfarget innpakning. Også neglelakker og eyelinere med et snev av gull er lekkert i høstmørket.

Kvinneguiden

Les hele saken på Kvinneguiden.no

Les også: Eksperthjelp til minipris

Les også: Dette er faktisk et leppetriks

Les også: Nå skal det være naturlig