Gå til sidens hovedinnhold

Nytt antrekk med trendy strømper

Artikkelen er over 9 år gammel

En fargeglad strømpebukse kan til og med gjøre bena dine slankere.

Er du lei av alt du har i skapet, men ikke har råd til å kjøpe deg et nytt antrekk akkurat nå? Velg deg ut en trendy strømpebukse med farge eller mønster og den gamle kjolen din vil bli som ny!

Les også: Ja, vi elsker glitter og glam

Les også: Varm med stilige hansker

Les også: Finn din egen smykkestil

– En strømpebukse er en billig måte å skape et helt nytt antrekk på. Fargerike og mønstrede strømpebukser i sesongens mest trendy farger kan gjøre et helt antrekk, sier produktansvarlig Christina Placht hos Pierre Robert til Kvinneguiden.no.

Vågal med farger

– Hvis man ikke ønsker å ta fargetrenden helt ut, kan man for eksempel velge vinrødt, en av høstens absolutte trendfarger, som er ganske mørk i fargen, men samtidig vil gi liv til et grått eller svart antrekk, anbefaler Placht.

Del på Facebook

Med en mørk årstid i vente er det kanskje ikke så dumt å sprite opp hverdagen med litt farger.

– Vi trenger virkelig friske farger. Vær litt vågal og gled deg selv og andre med friske farger på bena, oppfordrer Placht.

Trendfargene

Det er mye å velge mellom i sesongens strømpebuksehyller, og som i trendbildet ellers er det høstfargene som dominerer.

– Trendene viser farger som oker, oransje, rødt, aubergine og vinrødt i høst, og det ser vi også på catwalken til de store designerne, forteller Placht.

I tillegg til de varme naturfargene er også en lysere variant godt representert.

– Offwhite er også hot i høst. Bruk den i kontrast til sort, for eksempel i en kul tomboy-look med sort dressjakke og cityshorts eller til et mykere ton-i-ton-antrekk med en stor, lang strikkegenser og lyse boots, anbefaler Placht.

Les mer om denne saken på Kvinneguiden.no