Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk Sørlands vårfavoritter

Artikkelen er over 9 år gammel

Kjendismodellen tipser deg om hva som blir trendy.

Det er absolutt et pluss for mange at vi går mot lysere tider og endelig kan sette litt ekstra farge på tilværelsen igjen. Vårmoten i 2012 preges så til de grader av herlige knallfarger. Vi ser også en del nye elementer, men det beste av alt er at du faktisk ikke trenger å blakke deg.

Les også: Sarte farger som passer for deg

Les også: Slik unngår du bomkjøp

Les også: Slik gjør du et salgskupp

– Fargene som kommer tilbake fra fjorårets vårmote er de fine blomsterfargene i pastell, korallfarger og beige, sier modell Kathrine Sørland til Kvinneguiden.no.

Denim fra topp til tå

Sørland nevner i tillegg mer forsiktige farger som marineblå, sort og hvitt, men hennes desiderte favoritt er trenden hun mener vil passe svært mange.

– Det er superhot og stilig med denimfargen fra topp til tå, gjerne i form av en dress eller jumpsuit. Denne fargen ser også super ut sammen med andre knallfarger, mener Sørland.

Vi møter modellen under Lindex' vårmotevisning hvor også klesstativene er preget av prikker, ruter, striper og «colorblocking» på myke stoffer som chiffon og metalliske overflater.

Orientalsk 60-talls

Når det gjelder stilpreg, vil det glade 60-tallet følge oss videre gjennom våren og sommeren. Men i år vil moten preges av orientalske mønstre.

– Vi ser at vi våger mer i Skandinavia nå, og derfor tror jeg også at plaggene med orientalske mønstre i 60-tallsstil vil bli populære, mener Sørland.

Synes du likevel at dette er en litt vel drastisk retning for deg, kan du trøste deg med at det maritime alltid hører våren til. Hvite striper på blå overflater, rødt og hvitt er hot, chic, enkelt og passer for alle.

Les hele denne saken på Kvinneguiden.no

Kommentarer til denne saken