Damenes aften på Park

POPULÆR: Santa Montefiores bøker har solgt godt i Norge. Onsdag kveld kommer hun til Sandefjord for å forteller om sitt liv og forfatterskap.

POPULÆR: Santa Montefiores bøker har solgt godt i Norge. Onsdag kveld kommer hun til Sandefjord for å forteller om sitt liv og forfatterskap.

Artikkelen er over 2 år gammel

Onsdag 22. mars blir det venninnekveld på Scandic Park hotell. Liv Gade kommer med forfatterne Santa Montefiore og Erica James.

DEL

Livet og kjærligheten står i sentrum når det inviteres til damens aften på Park.

Bokinspirator Liv Gade har med seg de to kjente britiske forfatterne Santa Montefiore og Erica James til Park denne kvelden, begge to svært populære, kunnskapsrike og gode formidlere.

Bøkene til Santa Montefiore er blitt oversatt til over 25 språk og solgt i over to millioner eksemplarer. I Norge har hun ligget hele 24 uker på den offisielle bestselgerlisten med boken Hagen i Hartington. Hennes siste bok, Birøkterens Datter, gikk også rett inn på listen ved lansering i oktober 2015. Hittil har hun solgt over 75.000 bøker til sitt norske publikum. Villa Magdalena ble lansert 4. april 2016, som den fjerde av hennes bøker som er oversatt til norsk.

Denne kvelden skal hun fortelle om den første boken i trilogien «Slottskrønikene», «Toner av krig» og «Kjærlighet».

Erica James slo igjennom med boken «Alt i et øyeblikk sist sommer». I år gir hun ut boken «Lyden av en lerke».

Forfatteren Anne Gunn Halvorsen kommer også til arrangementet. Frilansjournalisten har fartstid fra Akersgata. Hun debuterer nå i år som forfatter med «Livet og korleis leve det, ei håndbok for voksne».

Som musikalsk innslag kommer Mannskoret Hvalkjæften.

Det loves en kveld med påfyll av bobler, bøker og masse leselykke.

Artikkeltags