Tidligere i år skrev SB at Hvaltorvet har et ledig lokale. Dette vekket stor interesse fra leserne som kom med mange ønsker om hva byens nye tilskudd skal være.

Hobbybutikk, spillbutikk, Søstrene Grene, Dollarstore eller Zara? Forlagene var mange på avisas sosiale medier. På Facebook var det 63 kommentarer med forslag om hva som bør fylle det tomme lokalet på senteret.

– Vi har sett den store responsen og det ser vi på som meget positivt, sier senterleder Geir Ellefsen.

LES OGSÅ: Her blir veien stengt en periode

Han og resten av teamet på Hvaltorvet jobber iherdig med å legge kabalen som er senterets handelstilbud. Ellefsen forteller at det er flere kjeder og butikker som er interessert, men den framtidige aktøren må passe inn i helheten. Det vil si plassering, krav til størrelse og handelstilbudet.

– Vi har flere konsept som passer. For noen er lokalet litt for lite, for andre for stort. Det er mange faktorer som spiller inn, sier senterlederen.

Ellefsen håper at hvilke aktør som skal inn vil være klart før sommeren, men fram til da vil arealet bli brukt til utstillinger og pop-ups.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

LES OGSÅ: Flash mob på Hvaltorvet – plutselig skrudde høyttaleranlegget seg på

Hvaltorvet har i dag 55 butikker og spisetilbud. Hva som blir det neste gjenstår å se.

– For oss er ikke den største og første kjeden nødvendigvis den beste for vår butikkmiks, sier Ellefsen avsluttende.

Den gode responsen på sosiale medier resulterte i mange ulike forslag om hvilke kjede eller butikksjanger som skal inn. Vi har plukket ut et utvalg fra lesernes alternativer.

Hvilke tilbud ønsker du å se på Hvaltorvet? Gi din stemme her: