Simen er nominert til lederpris

NOMINERT: Sandars Simen Hem er nominert til prisen «Årets unge leder» som deles ut av NFF fredag.

NOMINERT: Sandars Simen Hem er nominert til prisen «Årets unge leder» som deles ut av NFF fredag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sandefjordingen Simen Hem er blant de tre som er nominert til Norges Fotballforbunds pris «Årets unge leder». Fredag blir det avgjort om han blir prisvinner eller ikke.

DEL

Det er klart for lederseminar på Ullevaal stadion fredag, i forbindelse med cupfinalehelgen for kvinner. I den anledning skal blant annet prisen «Årets unge leder» deles ut. Sandargutten Simen Hem, som straks runder 21 år, er, i likhet med Amalie Nyeng (Flatås IL) og Monsef Benali (Furuset Fotball IF), nominert. Det var Vestfold Fotballkrets som nominerte Hem, og hovedpersonen selv ble svært overrasket da dette ble klart.

– Den nominasjonen så jeg ikke komme! Men det er klart at det er veldig, veldig gøy å være nominert. Om jeg vinner prisen blir en bonus. Jeg har ikke så høye forventninger. Det er moro å bare være nominert, sier Hem, som selv skal være til stede under prisutdelingen.

Mange verv

At Hem er nominert, er ikke uten grunn. Tross sin unge alder kan han nemlig skilte med solid ledererfaring og frivillig innsats. Unggutten nærmest vokste opp på Kariåsen, og det er Sandar som er klubben i hans hjerte. De siste tre årene har han vært involvert i Sandarcupen, hvor han er materiellansvarlig. Han har også bidratt litt på trenersiden for aldersbestemte lag i klubben, og er også lagleder og spiller for A-laget til Sandar. I tillegg sitter han i den tekniske gruppa til Sandarhallen, og er kvalitetsklubbansvarlig. Hem opplyser at målet er at Sandar skal være en kvalitetsklubb når Sandarhallen snart åpner dørene.

– Sandar skal ha en stor del av æren for at jeg har blitt nominert, understreker Hem, som er takknemlig for tillitten han har fått av klubben.

Fikk pris av SF

Hem, som for tida holder på med en bachelor i økonomi og administrasjon ved Høgskolen Sørøst-Norge (avdeling Bakkenteigen), gjør også en solid innsats for Sandefjord Fotball. Han har vært frivillig for klubben i fire år, og har blant annet ansvaret for LED-skjermene når det er kamp. Under SF Awards i januar i år fikk han prisen «Årets frivillige» sammen med foreldrene Bente og Morten Hem.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags