Frivillighet i BCC: Nye fantasifortellinger fra Velten?

Vi oppfordrer alle som er interessert i fakta til å lese på www.bcc.no, sier styreleder og pressekontakt Berit Hustad Nilsen.

Vi oppfordrer alle som er interessert i fakta til å lese på www.bcc.no, sier styreleder og pressekontakt Berit Hustad Nilsen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Johan Veltens innlegg på Sandefjords Blads nettside 16. juli, viser en svært mangelfull kunnskap om vårt kirkesamfunn, Brunstad Christian Church (BCC).

Tidligere har Velten deltatt i alvorlige beskyldninger mot BCC-ledelsen, om de mest avskyelige kriminelle handlinger, som han senere selv har innrømmet var rene fantasifortellinger. Men historien gjentar seg.

Han framstiller seg som ekspert på et kirkesamfunn han ikke har vært en del av siden tidlig på 70-tallet, og fortsetter sitt stormløp for å kriminalisere og mistenkeliggjøre oss. Dette illustrerer han ikke med fakta, men med usanne påstander vi kan avkrefte. Vi ser dessverre at Velten fortsetter med sine fantasifortellinger om Brunstad Christian Church.

Men informasjon om vårt kirkesamfunn er lett tilgjengelig i vår årsrapport for 2018, og på www.bcc.no. Vi oppfordrer alle de som er interessert i fakta om BCC, til å lese her, gjerne snakke med oss og våre medlemmer, og heller gjøre seg opp en egen mening om saken.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken