Hun er så stolt og fornøyd med at kommunen har fått plassert en flott baderampe på Tangen.

Det har lenge vært en slik på badestedet på Vesterøya, men den var for kort. Den nye har solid rekkverk og den er lengre. Mange eldre følte seg utrygge da de ikke kom seg langt nok ut i vannet, forteller hun.

– Opplever utrygghet

Primært er dette et tiltak for dem som sliter med forskjellige funksjonshemninger. Hun forteller at hun har «spionert» litt på hvem som er brukere. Britt har observert flere med krykker og rullatorer som nå kommer seg ut i det deilige ramsalte vannet på Tangen. Selv barnefamilier med barnevogn har benyttet det nye tilbudet.

– Jeg opplever selv utrygghet når jeg prøver å bade fra stranda. Det er vanskelig siden jeg er ustø og plaget av revmatisme. Derfor er det så moro at vi  revmatikere samles hver solskinnsdag for hygge og bad på Tangen.

LES OGSÅ: – Vi ønsker å gi alle mestringsopplevelser

Jobber for flere ramper

Britt er nestleder i Sandefjord Revmatikerforening, og fungerer som brukerkontakt for organisasjoner i Sandefjord  opp mot Sandefjord kommune.

Hun jobber og gir tilbakemeldinger til kommunen om behov på de ulike utfartsstedene. De prøver å få til en rampeløsning på Skjellvika. På Granholmen har de også lagt ut en rampe som fungerer, men den er ikke så trygg som nyinstallasjonen på Tangen.

Britt vil gjerne få takke parkvesenet og skjærgårdstjenesten i Sandefjord kommune for samarbeid og tilrettelegging av slike fasiliteter på kommunens friområder.