«Det er få artister som treffer publikum like umiddelbart som Dagny, både når det kommer til hennes energiske sceneopptredener og fengslende poplåter.»

Det skriver Fjordfesten i en pressemelding der de meddeler at Dagny står på scenen i Badeparken lørdag 1. august 2020.

I 2018 stimlet tusenvis av Fjordfesten-publikummere sammen foran scenen da nordnorske Dagny Norvoll Sandvik leverte en forrykende konsert. Ifølge arrangørene har mange ønsket henne tilbake, og de kan nå glede seg til sommeren.

Dagnys musikk og opptreden i Badeparken 2018 kan du se og høre glimt av i Fjordfestens egen drøyt to og et halvt minutt lange «aftemovie» på YouTube:

Dagny har på få år gått fra å være «up and coming» til å bli en etablert tungvekter innen norsk pop.

«Hun har bygget seg opp til å bli en av landets mest spennende liveartister, låtskrivere og popsnekrere, med en katalog som har over 200 millioner strømminger», heter det i pressemeldingen.

Hun spilles stadig på radio, opptrer på TV og holder konserter, og er et trekkplaster på festivaler.

Hitlåtene «Love You Like That», «Wearing Nothing» og «Fool's Gold» er det mange som har et forhold til:

«De har vist hennes enorme teft for å skrive gode poplåter, og co-writes for popstjerner som Katy Perry viser at hun også er en attraktiv låtskriver internasjonalt», heter det i pressemeldingen.

Selv sier Dagny dette:

– Vi har aldri hatt en bedre bandbesetning, og setlista vår har blitt så sterk at hver låt er en fornøyelse å spille. Når vi går på scenen, koser vi oss!