– Så langt har vi ikke fått meldinger om trafikkulykker i politidistriktet, men det er all grunn til å oppfordre bilister til å kjøre forsiktig, sier operasjonsleder hos politiet i Sør-Øst politidistrikt, Inge Landsrød, til avisa Østlands-Posten.

Hold avstand

Klokken seks hadde politiet ikke fått inn meldinger om problemer i trafikken, men vi kan selv konstatere at det var svært glatt da vi kjørte opp fra Verkstedveien på Framnes onsdag morgen, og flere steder mistet dekkene feste.

– Vi har merket en økning i trafikkuhell de siste 102 timene, men ingen ulykker så langt. Det er imidlertid viktig at man nå tar seg god tid hvis man skal ut å kjøre, sa Landsrød til avisa klokken seks.

– Og noe av det aller viktigste er at man holder avstand til bilen foran dersom man er usikker på om det er glatt, sier han.

Fint vær

Ryddemannskaper var allerede godt i gang med å fjerne den lille snøen som har lagt seg på veiene, og det er ikke meldt mer snø i dag.

Temperaturen på morgenkvisten var åtte minus ved Gokstadhaug. Videre utover dagen varsles glimt av sol og lite vind.

Send oss gjerne bilder av vinteren i Sandefjord, til [email protected], med en liten tekst om hvor du har tatt bildet og hva gradestokken står på hos deg.

Bildeserie

Snøen er kommet til Sandefjord – se bildene fra byen i vinterdrakt