(Østlands-Posten)

– Om jeg har vært med på noe lignende? Husker vi slo Frigg 12–11 en gang verden, og da jeg snakket med Petter Belsvik i dag fortalte han at han var med da Vålerenga slo Lillestrøm 13–12 en gang, så vi var enige om at 15–14 var bortimot verdensrekord, ler halsingenes rutinerte trener Roger Iversen.

Burde avgjort

Han kan fortelle at Halsen burde avgjort lengtet før strafferundene. Særlig i 1. omgang dominerte de rød/grønne.

– Det burde vært 3–0 til pause og kamp avgjort. Jeg talte 5–6 store sjanser før hvilen. Utover i 2. omgang blir vi litt stressa. I ekstraomgangene går vi opp til 2-1, før et selvmål gir 2–2. Mot slutten var vi innafor deres 16-meter stort sett hele tida, vi hadde 5–6 cornere på rad og det smalt både her og der, men mål ble det ikke, forteller Iversen.

Fra selve kampen på Frednes kunstgressbane i Porsgrunn nevnes at Carl Chr. Dokken Solli ordnet 1–0 etter 25 minutter og Grenland fikk sitt mål i ordinær tid rett før pause. I ekstraomgangene tok Halsen ledelsen ved Iver Bøhn Bleivik før selvmålet kom.

Straffekonkurransen ble som skrevet av den drøye typen. Først bommet Halsen på sin andre straffe, men hjemmelaget gjorde det samme. Så gikk ballene i nettet fram til 9-9, før Halsen igjen bommet – og Grenland fulgte opp med det samme. Så ble det en ny transportetappe, før Grenland misset da Halsen hadde gått opp til 15–14.

Godt jobba

– Guttane jobbet godt, og det var en OK kamp av oss. Særlig var jeg fornøyd før pause. Vi er litt få spillere om dagen, 3–4 av de faste er ute, men de som kom inn gjorde en bra jobb, sier Iversen som trekker fram nyervervelsen fra SF, Brahain Mosquera som en solid tilvekst. Pluss gis også til Carl Chr. Dokken Sollie og Peder Nalum.

 

Nå venter 2. kvalifiseringsrunde, og den blir satt opp først i neste uke. Halsen serieåpner for øvrig mot Madla hjemme i Bergeskogen 17. april.

– Men vi tar gjerne noen runder til i cupen. Det gir penger i kassa og er moro for guttane, avslutter Roger Iversen.