Det han ikke fortalte var at soveposen lå klar og ble tatt i bruk i løpet av natten.
Jeg liker ikke å si det, men jeg måtte krype ned i soveposen. Overnattingen ble kaldere enn jeg hadde regnet med, og jeg frøs noe vanvittig på beina. Da måtte jeg bare stikke beina ned i soveposen for å varme dem opp, innrømmer «Larsi» Askevold.

LES OGSÅ: Elsker å slå Runar

Oppringt av NRK

Runar-supporterens stunt i forkant av onsdagens semifinale, gikk ikke upåaktet hen.
Jeg fikk henvendelse fra NRK. I tillegg la TV2 ut en sak på sin nettside. Det samme gjorde VG. Da klarte jeg å oppnå det jeg ønsket med dette stuntet, å skape blest rundt semifinalen, slår «Larsi» fast.

LES OGSÅ. Sover ute i kuldegrader og snø ...

Herlig kaffe

Da han startet køsittingen tirsdag kveld måtte han vedgå at han så fram til hallbestyrerens nytrekte kaffe onsdag morgen.
Ja, Nils Roar (Klavenes) varte opp med glovarm kaffe like over syv. Han mente at jeg kunne ha ringt ham slik at jeg kunne trekke innendørs. Det hadde, i så fall, bare vært tull, mener Askevold.
Kampen om å få den beste plasseringen ble akkurat så tøff som han regnet med.
Det var ikke akkurat plagsomt trangt i køen utover natta, så jeg fikk den plassen jeg ønsket meg. Noen juniorspillere tok turen innom ved midnatt. De orket ikke å tilbringe natten ute med meg, men det var selvsagt hyggelig at de tok turen innom for å holde meg med selskap en stund, sier Runar-supporteren.