Onsdag kveld spiller Runar semifinale i cupen mot Follo, og Lars Christian «Larsi» Askevold tar ingen sjanser i billettkøen.


Han skal ha favorittplassen på ståtribunen, koste hva det koste vil.

Overnatter foran hallen

For å være sikker på å få den rette tribuneplassen har han valgt å overnatte utenfor Runarhallens hovedinngang til tross for et skikkelig surt vintervær. At kampen for håndballbilletter neppe er så stor at overnatting ute er påkrevet, lar han seg heller ikke affisere av:


- For å være helt ærlig så hadde jeg ikke regnet med et slikt vær som dette. Siden jeg har sagt at jeg skal overnatte, har jeg ikke noen valg. Den første billetten skal jeg ha, slår «Larsi» fast.

LES OGSÅ: Det kommer mer snø.


Ifølge ham selv blir det svært lite soving. At det er kulden som tvinger ham til å holde seg våken, vil han ikke høre snakk om.
Nei, jeg kan ikke ta noen sjanser på at det kommer noen foran meg i køen. Derfor vil jeg ikke sove.

Lurer du på været? Følg med på det her.

Sovepose for pingler

Med kveldens temperatur kan det bli en kald fornøyelse å oppholde seg foran hallen fram til onsdag morgen. Soveposen blir likevel liggende hjemme.
Sovepose er kun for pingler. Jeg skal bare kle meg godt med superundertøy og skikkelig varmedress. Det tror jeg holder, avslutter Lars Christian «Larsi» Askevold.
Så får morgendagen vise om han overlever, og kan få serververt en kopp gloheit kaffe av hallbestyrer Nils Roar Klavenes før sola har stått opp over Haukerød.